Η Μητρόπολη Σύρου επιβεβαιώνει την χειροτονία του Νίκου Χορταρέα – Τι διευκρινίζει!

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούγονται γύρω από το ζήτημα της χειροτονίας του γνωστού αστρολόγου Νίκου Χορταρέα. Το TLIFE πρώτο σε είχε ενημερώσει ότι ο πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα στην Μητρόπολη Λαγκαδά και το νέο του όνομα είναι πατήρ Κυπριανός. Πριν λίγες ώρες, η Ιερά Μητρόπολη Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Νίκος Χορταρέας πρόκειται να χειροτονηθεί ή ότι διακονεί στην Ι.Μ. Σύρου.

Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου διέψευσε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε αναφέροντας : “Επειδή σε ενημερωτικές ιστοσελίδες αναφέρεται ότι ο Ιερομόναχος Κυπριανός Χορταρέας εκάρη Μοναχός στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου ή και ότι διακονεί σ΄ αυτήν, κατόπιν σχετικού επιμόνου παρακλητικού αιτήματος των Μοναχικών Ταγμάτων των Ιερών Μονών, από την Ιερά Μητρόπολη ανακοινώνεται ότι ο συγκεκριμένος Κληρικός ούτε εκάρη Μοναχός, ούτε ἐχειροτονήθη οὔτε καθ’ οιονδήποτε τρόπο διηκόνησε ή διακονεί σ’ αυτήν ή σε Ιερά Μονή αυτής”.

Ο Νίκος Χορταρέας σε επικοινωνία που είχε μαζί του το ΤLIFE την περασμένη Παρασκευή, παραδέχθηκε ότι αλλάζει τη ζωή του, ενώ υποστήριξε πώς δεν χειροτονήθηκε αλλά προετοιμάζεται να χειροτονηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ή μέχρι τα μέσα του Αυγούστου. «Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15Αύγουστο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Read More

And More