Η μουσική θέλει… Τρίφωνο; Μάθε στο TLIFE!

Εισιτήριο τους είναι η καλή μουσική που δεν έχει σύνορα σε ένα ταξίδι από την δύση ως την ανατολή με απογειωτικές τριφωνίες και δυνατές ερμηνευτικές στιγμές. Οι περισσότερες από εμάς τους προσέξαμε μέσα από ένα μοναδικό τραγούδι με τίτλο “Να μ’αγαπάς”

Πόσες από μας δεν το έχουμε ψιθυρίσει και έχουμε αναρωτηθεί ποιοι να είναι αυτοί που το τραγουδάνε; Η Ερωφίλη, ο Δημήτρης Υφαντής και ο Νίκος Κουρουπάκης αποτελούν το “Τρίφωνο” και πρωτοσυναντήθηκαν την άνοιξη του 2002 στην σκηνή του Αερικού στου Ψυρρή.

Τρεις ανάσες, τρεις φωνές που τις ένωσε μια σκέψη, σαν να ήταν τρεις ευχές που ζητούσαν να μιλάνε στις καρδιές οι μουσικές…

Μετά το προηγούμενο CD τους “Προσοχή Τρίφωνο” που ξεπέρασε τις 12.000 πωλήσεις επανήλθαν με οκτώ ολοκαίνουργια τραγούδια και πέντε διασκευές που ξαφνιάζουν θετικά! Την επιμέλεια του καινούριου δίσκου είχε η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία έδωσε έδωσε και τον υπέροχο τίτλο σε αυτή τη δισκογραφική δουλειά, “τα τζιτζίκια του χειμώνα”

Τι λένε όμως οι ίδιοι στο TLIFE για την μουσική και τον ρόλο που παίζει στη ζωή τους;

Ερωφίλη: “Η μουσική είναι για μενα έμπνευση, δημιουργία, επικοινωνία, είναι η ψυχοθεραπεία μου… Εχω ξεπεράσει πολύ πολύ δύσκολες στιγμές πάνω στη σκηνή , σε μια συναυλία…και θέλω να πιστεύω ότι μέσα απ’ τη σχέση μου με τη μουσική, γίνομαι καλύτερος άνθρωπος μέρα με τη μέρα…”

Δημήτρης Υφαντής: “Ξέρω πως η μουσική ειναι ο δρόμος μου. Ενας δρόμος που με απελευθερώνει και με εξελίσσει, όχι μόνο σαν μουσικό αλλα και σαν άνθρωπο. Η μουσική είναι το υλικό μου και μ’ αυτό ονειρεύομαι να φτιάξω έναν καλύτερο κόσμο.”

Νίκος Κουρουπάκης: “Η μουσική είναι αυτό που συνδέει τα χιλιάδες κομματάκια της ζωής μου.”

Για όσες από εσάς θέλετε να δείτε και να ακούσετε από κοντά το συγκρότημα βγάλτε χαρτί και σημειώστε τις συναυλίες τους. Παρουσιάζουν ένα διαφορετικό και απρόβλεπτο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής και της προσωπικής τους δισκογραφίας , καθώς και ολοκαίνουργια από την νέα δισκογραφική τους δουλειά “Τα τζιτζίκια του χειμώνα”

Παρασκευή 15/4 ΚΑΡΔΙΤΣΑ – “2/4”
Σάββατο 16/4 ΚΑΡΔΙΤΣΑ – “2/4”
Τετάρτη 27/4 ΑΘΗΝΑ – “ALMAZ”
Σάββατο 7/5 ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Κυριακή 8/5 ΒΟΛΟΣ – “WAREHOUSE”
Δευτέρα 9/5 ΑΘΗΝΑ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Σάββατο 14/5 ΚΕΡΚΥΡΑ – “7 ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΠΟΣ”

Να σημειώσουμε ότι για αυτές τις εμφανίσεις ο Γιώργος Περαντάκος αντικαθιστά τον Νίκο Κουρουπάκη. Στις αρχές Ιουνίου θα ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους και θα πάνε στη Νέα Υόρκη για να εμφανιστούν στα βραβεία Gabbys και για να δώσουν μία ακόμα συναυλία στο N.Y Town Hall.

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More