Η Μπάρμπα το διαψεύδει - ο δικηγόρος επιβεβαιώνει!

Η Μπάρμπα το διαψεύδει – ο δικηγόρος επιβεβαιώνει! | tlife.gr
Εντύπωση έχει προκαλέσει στην ελληνική showbiz το επεισόδιο περί ξυλοδαρμού που δέχτηκε η Βάνα Μπάρμπα από τον σύντροφό της Νίκο Τσικλικίδη.

Η εφημερίδα Real Life θέλει τη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα να κανει μήνυση στο σύντροφο της μετά από άγριο καυγά τους στο σπίτι στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βάνα Μπάρμπα κατέθεσε μήνυση κατά του 35χρονου Νίκου Τσικλικίδη ύστερα από ένα βίαιο καβγά που είχα πριν από δέκα μέρες.
Ο δικηγόρος της Νίκος Αγαπηνός επιβεβαίωσε το περιστατικό αναφέροντας τα εξής: “Η κυρία Μπάρμπα απέστηλε μυνητήρια αναφορά που αφορά σωματική βλάβη, στον εισαγγελέα και στον πρώην σύντροφο της, με σκοπό να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό“.

Αυτό που θέλουμε να προλάβουμε είναι να μην έχουμε επανάληψη τέτοιων επεισοδίων και να προστατευτεί στο μέλλον”.

Όσον αφορά το χρονικό του περιστατικού, αναφέρεται πως το ζευγάρι λογομάχησε έντονα με αποτέλεσμα ο νεαρός επιχειρηματίας να βγει εκτός ελέγχου και να χειροδικήσει, όπως αναφέρεται στη μήνυση της Μπάρμπα.

«Η εικόνα που έχω από την ίδια είναι ότι πήγε στο νοσοκομείο», λέει ο δικηγόρος, και συμπληρώνει ότι: «Τώρα είναι μια χαρά. Σίγουρα ψυχολογικά δεν είναι καλά, αλλά νομίζω ότι το ζήτημα θα έχει ήρεμη κατάληξη».

Πάντως η διάσημη ηθοποιός, αν και σύμφωνα με τον δικηγόρο ήταν αρχικά φοβισμένη αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συντρόφου της!

Ωστόσο στο TLIFE η γνωστή ηθοποιός διέυψευσε το γεγονός. Ακούστε την τηλεφωνική επικοινωνία.

Η Βάνα Μπάρπμα μίλησε ζωντανά και στο TV Weekend.»Πρόκειται για μία παρεξήγηση. Ήταν δική μου υπερβολική αντίδραση μετά το χωρισμό. Ο δικηγόρος μου προφανώς δεν κατάλαβε σωστά. Έκανα ασφαλιστικά μέτρα πάνω στην υπερβολή μου. Δεν υπάρχει ξυλοδαρμός, δεν πήγα στο νοσοκομείο. Είμαι καλά.»

READ more