Η Μπέσσυ Αργυράκη μιλά στο TLIFE για την κατάσταση της υγείας της με τον κορονοϊό

Πριν λίγες ημέρες μέσω μιας ανάρτησής της στα social media, η Μπέσσυ Αργυράκη αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η τραγουδίστρια, που φέτος συμμετέχει και στο DWTS αυτές τις μέρες βρίσκεται ακόμη σε φάση ανάρρωσης και μιλώντας στο TLIFE για την περιπέτειά της ανέφερε:

«Σε αυτή τη φάση έχω ακόμα μια αδυναμία. Δεν είμαι τόσο καλά αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών να το ξεπεράσω. Ευχαριστώ τον Θεό που το πέρασα και ελαφριά,  είχα κάποια δέκατα μόνο την πρώτη μέρα. Έχω όμως ακόμη μια ατονία. Θα έλεγα ότι είναι σαν να γυρίζω από υπερατλαντικό ταξίδι, κάπως έτσι. Πιστεύω όμως ότι είναι θέμα χρόνου να αναρρώσω πλήρως. Δε μας παίρνει άλλωστε, θέλουμε να χορέψουμε το αργεντίνικο τάνγκο. Είναι η σειρά να χορέψω το τάνγκο τώρα. Πρώτα ο Θεός βέβαια να γίνω καλά γιατί η υγεία μας είναι πάνω από όλα.

Βέβαια, η Μπέσσυ Αργυράκη δεν παρέλειψε να τονίσει και πόσο σημαντικός είναι για εκείνη ο εμβολιασμός όλων.

«Απ’ ότι βλέπω οι περισσότεροι νοσούν και ευτυχώς νοσούν ελαφρά, ιδίως αυτοί που έχουν εμβολιαστεί. Το εμβόλιο, το να θωρακιστεί ο οργανισμός, θεωρώ ότι είναι το Α και το Ω. Μας φοβίζει ότι μπορεί να βγει και κάποια άλλη μετάλλαξη αλλά σίγουρα η λύση είναι μια, να κάνουμε όλοι τα εμβόλιά μας. Να ακούμε τους επιστήμονες, τους γιατρούς, για να σώσουμε τις ζωές μας» είπε χαρακτηριστικά στο TLIFE η Μπέσσυ Αργυράκη.

Όσο για το πότε έμαθε ότι είναι θετική στον ιό αλλά και για τον σύζυγό της ανέφερε: «Νόσησα παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τότε εκδηλώθηκε, τώρα πόσες ακριβώς μέρες πριν κόλλησα τον ιό δεν μπορώ να ξέρω γιατί χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να εκδηλωθεί. Ο σύζυγός μου έχει νοσήσει και αυτός. Ευτυχώς είχε κάνει και εκείνος τα εμβόλιά του. Είναι μια περίπτωση με υποκείμενα νοσήματα και πιστεύω ότι το γεγονός πως είχε εμβολιαστεί τον βοήθησε πάρα πολύ στο να το περάσει ήπια.

Το λέω και το ξαναλέω και ας χαρακτηριστώ γραφική, αλλά το γεγονός πως και οι δυο είχαμε προχωρήσει στον εμβολιασμό και είχαμε αυτή τη σιγουριά, μας βοήθησε πάρα πολύ και ψυχολογικά. Η ψυχολογία, σε όλες τις ασθένειες, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ευτυχώς τουλάχιστον έχουμε παρέα ο ένας τον άλλον και δε χρειάστηκε να απομονωθούμε».

Read More

And More