Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE μετά την καταστροφή του σπιτιού της από τη φωτιά: “Προσπαθώ να συνεφέρω τον άντρα μου”

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τη Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κορινθία και τη Δυτική Αττική έφτασε στο εξοχικό που διατηρεί με την οικογένειά της στην περιοχή Άνω Πευκενέα. Η γνωστή τραγουδίστρια έσπευσε στην περιοχή μαζί με τον σύζυγό της, προκειμένου να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται στο σπίτι τους.

Μιλώντας στο TLIFE, η Μπέσσυ Αργυράκη εξομολογήθηκε ότι δυστυχώς το εξοχικό τους κάηκε από την πύρινη λαίλαπα στο μεγαλύτερο μέρος του. Τα μόνο δωμάτια που κατάφεραν να σωθούν από τις φλόγες ήταν αυτά που βρίσκονταν στον κάτω όροφο. 

“Προσπαθώ να είμαι κοντά στον άνδρα μου να τον συνεφέρω. Δεν έχω καθόλου σπίτι. Τρία δωμάτια που ήταν από κάτω ξενώνας, αυτά έμειναν, όλα τα υπόλοιπα χάθηκαν. Το κυρίως σπίτι είναι τελειωμένο. Δεν υπάρχει τίποτα”, ανέφερε σοκαρισμένη η Μπέσσυ Αργυράκη.

Η τραγουδίστρια ανησυχούσε πολύ και για τα δύο σκυλάκια που βρίσκονταν στο σπίτι τους. Έχοντας το ένα στην αγκαλιά της, η ίδια αναζητά το δεύτερο.”Το ένα σκυλάκι μου το βρήκα, μου το έφερε ένας φίλος. Το άλλο δεν το βρίσκω. Δεν φεύγω αν δεν ψάξω το άλλο”.

Read More

And More