Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE: «Ο Δάκης, είχε οδυνηρό τέλος, ξέραμε ότι έφτανε η ώρα να ξεκουραστεί»

Συντετριμμένη η Μπέσσυ Αργυράκη με τον θάνατο του Δάκη, η οποία γνώριζε για την δύσκολη κατάσταση του ερμηνευτή, ο οποίος ηττήθηκε από τον καρκίνο σε ηλικία 79 ετών.

Το πρωί της Κυριακής 29 Μαΐου, η είδηση για την απώλεια του Δάκη βύθισε στο πένθος τον χώρο της μουσικής με τους καλλιτέχνες που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα του, να αποχαιρετούν τον δικό τους Δάκη με λόγια μέσα από την καρδιά τους.

Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE

«Γνώριζα χρόνια για την μάχη του με τον καρκίνο, το τελευταίο διάστημα ξέραμε ότι είχε φτάσει η ώρα του να ξεκουραστεί. Ήταν οδυνηρό το τέλος του Δάκη, δεν του άξιζε αυτού του ανθρώπου τόση ταλαιπωρία με την υγεία του», ανέφερε αρχικά για τον τραγουδιστή που ηττήθηκε από τον καρκίνο.

«Ένας άνθρωπος που μας χάρισε πάρα πολλά, δεν του άξιζε να φύγει τόσο άσχημα, όπως και σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει μια τέτοια ταλαιπωρία μέχρι την τελευταία του στιγμή», συμπληρώνει η Μπέσσυ Αργυράκη.

2020: Γενέθλια Δάκη

Ο Δάκης θα μένει “ζωντανός” μέσα από τα τραγούδια του»

Για την καριέρα του Δάκη και το χαμηλό προφίλ του, η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρει: «Είναι μεγάλη η θλίψη για τον θάνατο του Δάκη, είμαι συγκλονισμένη. Μέσα από τα τραγούδια του και την μουσική παρακαταθήκη που μας άφησε, θα τον θυμόμαστε μόνο με τα καλύτερα. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν.

Το μόνο που έκανε είναι να χαϊδεύει τα αυτιά μας με την βελούδινη – υπέροχη φωνή του. Αυτός ήταν ο σκοπός του Δάκη και τον πέτυχε μέσα από τα τραγούδια του, τα οποία προσφέρουν χαρά, αισιοδοξία και αξιοπρέπεια».

Ο διαχρονικός Δάκης

Τέλος η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρει: «Η φωνή του Δάκη θα μπορούσε να κάνει μεγάλη διεθνή καριέρα. Ένας διαχρονικός καλλιτέχνης τον οποίο συναντάμε σε πολλές δεκαετίες στις οποίες και πρωταγωνιστεί με τα τραγούδια του. Ο Δάκης θα συνεχίσει και τις επόμενες δεκαετίες να βρίσκεται “ζωντανός” μέσα από την μουσική του».

2017 Κηποθέατρο Παπάγου-“Το πρώτο μας πάρτυ”. Ρόμπερτ Ουίλιαμς-Μπέσσυ Αργυράκη-Μάκης Δελαπόρτας-Δάκης

 

Ο Δάκης μέσα από τα τραγούδια του:

 

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More