Η Ν. Παλαιτσάκη αποκαλύπτει την διάδοχο της Σκορδά στο Alter!

Λιγό μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Alter, η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη αποκαλύπτει την διάδοχο της Φαίης Σκορδά στην καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού. Με πιθανότητα 99,999% δείχνει την Σταματίνα Τσιμτσιλή ως κεντρική παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης.

Μέσα από τη στήλη της “ΜΠΙ-ΚΟΥ-ΤΙ”, η Νανά Παλαιτσάκη δίνει τις δικές τις εκτιμήσεις για το ποια θα είναι η παρουσιάστρια που θα αναλάβει το τιμόνι της καθημερινής μεσημεριανής εκπομπής του Alter στη θέση της Φαίης Σκορδά που πήρε μεταγραφή για το Mega. “Με πιθανότητες 99,9999 % παρουσιάστρια της καθημερινής ζώνης στη θέση της Φαίης Σκορδά θα είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή.”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκαλύπτει πως η πληροφορία είχε “σκάσει” ως φήμη εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον. Λίγες μέρες πριν μάλιστα η Νανά έμαθε ότι το σκηνικό της καθημερινής εκπομπής είναι σε χρώματα που αναδεικνύουν καστανή παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την Βάσια Λόη, η δημοσιογράφος σημειώνει πως η πρόταση προφανώς που θα γίνει στην νεαρή παρουσιάστρια είναι να επιστρέψει στο Σαββατοκύριακο, στο οποίο είχε “πατήσει” πολύ καλά τα τελευταία χρόνια που το παρουσίαζε.

Επίσης μετά το τέλος της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα ακολουθεί μια εκπομπή που θα παρουσιάζουν ρεπόρτερ του καναλιού και η οποία, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να παρουσιάζει η Ρούλα Κουσκουρή, ο Στρατής Λιμνιός αλλά και άλλοι.

Για να δούμε τελικά αν όντως η καστανή παρουσιάστρια θα πάρει τη σκυτάλη από την Φαίη Σκορδά…

Read More

And More