Η Νάιλα του πρώτου “Next Top Model” ποζάρει με μπικίνι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Νάιλα Γκούγκνι έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Next Top Model, που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1 την σεζόν 2009-2010.

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας τα τελευταία χρόνια μπορεί να μην βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά συνέχιζε να ασχολείται επιτυχώς με τον χώρο της μόδας, συνδυάζοντας τον παράλληλα με τον χορό στα κλαμπ της Αθήνας και την υποκριτική.

Πλέον, η «μαύρη γαζέλα» του πρώτου Next Top Model τα έχει αφήσει όλα στην άκρη και απολαμβάνει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, αφού διανύει είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.

Η όμορφη Νάιλα διανύει τον έκτο μήνα της κύησής της και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Γιώργο. Ωστόσο, λόγω της άψογης σιλουέτας της, δεν έχει πάρει πολλά κιλά μέχρι στιγμής, παρόλο που η κοιλίτσα της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Το πρωί της Κυριακή, ως λάτρης του Instagram,  η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία της με μαγιό, στην οποία κρατά τρυφερά την φουσκωμένη κοιλίτσα της, έχοντας πίσω της μια καταγάλανη θάλασσα.

Τα likes από τους followers της ήταν εκατοντάδες, όπως και τα κολακευτικά σχόλια για το κορμί της.

Read More

And More