Η Νάντια Μπουλέ έρχεται στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Χρήστος Φερεντίνος φεύγει ;

Η Νάντια Μπουλέ έρχεται, ο Χρήστος Φερεντίνος φεύγει; Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί σήμερα με την είδηση που θέλει με άλλα λόγια, την ξανθιά παρουσιάστρια από Σεπτέμβρη να βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη, στην ολοκαίνουργια, πρωινή ενημερωτικό-ψυχαγωγική ζώνη που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Γεγονός το οποίο έκανε πολλούς να σπεύσουν να πουν, πως η άφιξη αυτή θα σημάνει αυτόματα και την φυγή τελικά του Χρήστου Φερεντίνου από το νέο και ήδη πολυσυζητημένο “Πρωινό”.

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις δικές μου ταπεινές πλην τίμιες πληροφορίες, όλα αυτά τα σενάρια που σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Και αυτό γιατί; Οχι γιατί είναι απίθανο το να βρεθεί η Νάντια Μπουλέ στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη (εδώ την είδαμε να παρουσιάζει μέχρι και …infotainment εκπομπή όλο το καλοκαίρι και να μας μιλά για το Μνημόνιο, ντόιιιιιινγκ , και το αντέξαμε), αλλά γιατί απλούστατα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, το κανάλι του Αμαρουσίου θυμίζει… έρημη πόλη !

Οι πάντες έχουν πάρει τα… κουβαδάκια τους και την έχουν κάνει για άλλες παραλίες, με πρώτο και καλύτερο τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο, οπότε ποιος ήταν αυτός και πότε αποφάσισε, πως τελικά η νέα τηλεοπτική χρονιά δεν θα μας φέρει τον συνδυασμό Γιώργου Παπαδάκη και Χρήστου Φερεντίνου, αλλά τον συνδυασμό Γιώργου Παπαδάκη και Νάντιας Μπουλέ !

Μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές κανείς δεν βρίσκεται στο πόστο του και καμία τέτοια κουβέντα δεν έχει προκύψει. Μάλιστα, και ο Χρήστος Φερεντίνος αναμένεται να επιστρέψει από ΄βδομάδα, όπως επίσης και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αλλωστε, όταν όλοι έφυγαν για διακοπές, έκλεισαν ραντεβού για τον σχεδιασμό και το στήσιμο της νέας, πρωινής ζώνης που ετοιμάζουν για μετά τις 20 με 25 Αυγούστου. Και αυτό που σας το λέω, σας το λέω καρα-τσεκαρισμένα. Οπως καρα-τσεκαρισμένο είναι και το γεγονός πως ο Χρήστος Φερεντίνος παρά τις απανωτές συζητήσεις που είχε κάνει με τους Αντεννικούς, προκειμένου να πεισθεί και να γίνει… πρωινός τύπος, δεν είχε υπογράψει κανένα νέο συμβόλαιο με το κανάλι.

Το συμβόλαιο που έχει ο γνωστός παρουσιαστής σε ισχύ για την ώρα, είναι με την εταιρία παραγωγής “Ena Productions” από την οποία έβγαινε πέρσι στον αέρα το “Deal”.

Οσο για όλους εκείνους που επιμένουν πως η Νάντια όντως μπορεί να πάρει το πολυπόθητο πρωινό εισιτήριο για του χρόνου, Αντεννικά πρόσωπα μου… σφύριξαν πως και να υποθέσουμε πως όντως θα βρίσκεται στο “Πρωινό” του Γιώργου Παπαδάκη, ποιος είπε πως σημαίνει πως αυτή η άφιξη θα ακυρώσει την παρουσία του Χρήστου Φερεντίνου στην εκπομπή.

Μπορεί η Νάντια να βρεθεί στο νέο πρωινό και να κρατήσει έναν συμπληρωματικό ρόλο, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και στον Χρήστο Φερεντίνο.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό το γεγονός και καλό θα ήταν να μην το ξεχνάμε, πως ο Γιώργος Παπαδάκης θα εκφέρει άποψη και θα πάρει θέση για τα πρόσωπα που θα του προτείνει το κανάλι να έχει δίπλα του και κάτι μου λέει, πως το ενδεχόμενο της Νάντιας Μπουλέ, δεν τον τρελαίνει.

Προσωπικά – δεν ξέρω αν κι εσείς συμφωνείτε – προτιμώ να δω τον Χρήστο Φερεντίνο στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, παρά την Νάντια Μπουλέ. Και αυτό σας το λέω, γιατί ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδεδειγμένα τηλεοπτικό ταμπεραμέντο, είναι ένας άνθρωπος έμπειρος με πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα και το κυριότερο ; Το δημοσιογραφικό παρελθόν του και η καλλιέργειά του και οι γνώσεις του, του δίνουν την δυνατότητα να υπηρετήσει την ψυχαγωγία, αλλά και την… λάιτ ενημέρωση, με σοβαρότερο και πληρέστερο τρόπο απ ΄ότι η Νάντια Μπουλέ, η παρουσία της οποίας ώρες – ώρες στο ενημερωτικό κομμάτι του “Elatte” όλο το καλοκαίρι, ήταν τουλάχιστον αστεία.

Και επίσης; Ας πούμε και μια φορά όχι στην δικτατορία της… μπούκλας και του οξυζενέ !

Read More

And More