Η Νάντια θα πει… «Elatte» στον Θανάση Πάτρα !

Η Νάντια θα πει… «Elatte» στον Θανάση Πάτρα ! | tlife.gr

Επιτέλους, το θερινό… σαφάρι αναζήτησης τηλε-παρουσιαστών του ΑΝΤ1, έλαβε τέλος ! Μετά από περίπου δύο μήνες συζητήσεων και επαφών – όπως άλλωστε σας είπα και χθες – οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, κατέληξαν τελικά για το που θα πουν το… «Elatte», αυτό το καλοκαίρι.

Ετσι, μετά την Νάντια Μπουλέ που θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής, σήμερα αποφάσισαν στο πλευρό της να δούμε τον Θανάση Πάτρα. Ο παρουσιαστής αφήνει για λίγο τις… κατσαρόλες και τα ταξίδια του στο Star και περνά την πόρτα του ΑΝΤ1.

Η Νάντια και ο Θανάσης θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν ευχάριστη συντροφιά όλο το καλοκαίρι, ενώ όσο αφορά στο ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και τις σημαντικές πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις που θα «τρέχουν» όλο το καλοκαίρι, αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό κομμάτι, το οποίο θα αναλάβουν να το σηκώσουν στους ώμους τους, οι δημοσιογράφοι που θα στελεχώσουν την ομάδα της εκπομπής, από την στιγμή που θα παιδιά, έχουν σαφέστατα τηλεοπτική εμπειρία στην ψυχαγωγία και όχι στην ενημέρωση.

Τώρα αυτό που απομένει να δούμε είναι, για το αν η Νάντια και ο Θανάσης έχουν… τηλεοπτική χημεία και το τι πουλιά μπορούν να πιάσουν μαζί στον τηλεοπτικό αέρα. Βέβαια, αξίζει να σας πω, πως οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και καιρό και έχουν κάνει στενή παρέα, κυρίως όλο το χρονικό διάστημα εκείνο που η Νάντια ήταν μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο ο Θανάσης είναι και φιλαράκι, αλλά και συνεργάτης.

Γρηγόρης και Θανάσης, συνεργάζονται ως γνωστόν στο ραδιόφωνο !

READ more