Η Ναταλία Γερμανού για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου: «Ενοχλήθηκα από τα σχόλια…»

Η Ναταλία Γερμανού για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου: «Ενοχλήθηκα από τα σχόλια…» | tlife.gr

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια του Alpha και ραδιοφωνική παραγωγός στον Sfera βρίσκεται στην πιο ήρεμη και συνειδητοποιημένη περίοδο της ζωής της. Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο DownTown Κύπρου και μίλησε για όλους και για όλα στον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Μεταξύ άλλων, η οικοδέσποινα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται«, αναφέρθηκε στην πρόσφατη διαμάχη της με την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή σχόλια που έκανε στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» για το κορεάτικο συγκρότημα BTS.

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω τσακωθεί με κανέναν! Και το θέμα με την Κατερίνα Καινούργιου δεν ήταν εξαίρεση. Παρεξήγηση ήταν, από μέρους μου. Εγώ ενοχλήθηκα από τα σχόλια της ομάδας της Κατερίνας, σε ό,τι αφορά στο θέμα με τους “ωραιότερους άνδρες του κόσμου”, μέσα στους οποίους ήταν και το κορεάτικο συγκρότημα των BTS. Όσο κι αν δεν με πιστεύουν από την εκπομπή τους, ενημερώνομαι για τη μουσική -αυτή είναι η δουλειά μου- και γνώριζα το συγκρότημα αυτό.

Όχι, δεν ξέρω όλα τους τα κομμάτια απ’ έξω, ούτε μόλις ξυπνήσω θα κάνω καφέ και θα ακούσω BTS. Αλλά επειδή μιλάμε για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, όφειλα να το γνωρίζω. Είμαι και μουσική παραγωγός. Ενοχλήθηκα από το κοροϊδευτικό σχόλιο που έκαναν για την εμφάνισή τους, το “πώς είναι έτσι αυτός; Σαν κοριτσάκι είναι, γιατί του έβαλαν lip gloss;”. Είμαι ευαίσθητη στο να αποδομούμε ανθρώπους, στο να τους κρίνουμε για το αν είναι θηλυπρεπείς, πιο ευτραφείς, πιο αδύνατοι. Ενοχλούμαι πολύ! Πιάστηκα από εκεί και χαρακτήρισα τα σχόλιά τους απρεπή. Και ήταν απρεπή! Με παρεξήγησε, λοιπόν, η εν λόγω εκπομπή και είχαν ως τίτλο “Δεν θα μας μάθεις εσύ, κυρά μου, ποιοι είναι οι BTS και σιγά μην τους ήξερες!”. Το θέμα είναι να μην κανιβαλίζουμε ανθρώπους.

Προσωπικά, η Κατερίνα παραμένει συμπαθής για μένα, την ξέρω χρόνια, έχουμε συνυπάρξει στο ίδιο κανάλι. Ομολογώ ότι δεν την πήρα τηλέφωνο, δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα, δεν ένιωσα αυτή την ανάγκη. Στεναχωρήθηκα, όμως, με τα σχόλιά τους, γιατί ήταν άδικα και άστοχα. Προσπάθησε μετά να μου μεταθέσει το άδικο κύμα επίθεσης που δέχτηκε η Κατερίνα στα social media – που ήταν απόλυτα άδικο. Το παραδέχομαι αυτό. Ίσως υποτίμησε το δυνατό fan club της κορεάτικης pop στην Ελλάδα. Κι είπε περίπου πως “αν αρρωστήσω κι αν πάθω κάτι από αυτά που μου εύχονται οι fans των παιδιών, ελπίζω, Ναταλία, να χαρείς και να κοιμάσαι ήσυχη”. Ήταν φάουλ εκ μέρους της.

Δεν ευθύνομαι εγώ για τα όσα άστοχα είπε και, κυρίως, δεν ευθύνομαι εγώ για την επίθεση που δέχτηκε. Αν κάθε φορά που κάποιος από εμάς δυσαρεστούσε έναν καλλιτέχνη και το fan club του κι έπιαναν όλες οι “κατάρες”, που κατά καιρούς όλοι έχουμε δεχτεί, δεν θα ζούσε κανείς μας σήμερα!», είπε χαρακτηριστικά.

READ more