Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά: «Μπορείτε να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη»

Η Νατάσσα Μποφίλιου απαντά: «Μπορείτε να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη» | tlife.gr

Μία συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου, στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον Δημήτρη Κανελλόπουλου, ήταν αρκετή για να προκαλέσει ποκίλες αντιδράσεις. Η τραγουδίστρια δέχτηκε έντονη κριτική με σκληρούς χαρακτηρισμούς, σε αρκετές περιπτώσεις, για τις απόψεις που εξέφρασε. Και η αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτούς που ενστερνίζονται όσα λέει αλλά και σε αυτούς που διαφωνούν μαζί της δεν έχει τελειωμό.

Πολλοί δεν δίστασαν να εκφράσουν και δημόσια την άποψή τους και η Νατάσσα Μποφίλιου αποφάσισε να απαντήσει εκ νέου μέσα από το facebook της:

Δες όλα όσα είπε η Νατάσσα Μποφίλιου μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε:

«Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.
Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα ‘ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ’ έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.
Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες.

Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.
Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.
Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.
Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.
Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου.»

Δες το post της Νατάσσας Μποφίλιου στο instagram;

READ more