Η Νατάσσα Μποφίλιου για τον σύζυγό της: “Τον είχα βάλει στο μάτι και έλεγα πώς είναι βαρύ το γκομενάκι…» (video)

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Τάσο Μπιμπισίδη για τη γνωριμία, τη σχέση και τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018. «Κατάλαβα από την πρώτη ώρα ότι θα γίνει ο άντρας μου. Τον γνώριζα πολλά χρόνια πριν, ήμουν φαν του…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το 2012 γνωριστήκαμε πιο καλά και “έπαιξε” η… φάση. Εγώ τον είχα βάλει στο μάτι, το είχα τσεκάρει, το είχα δει το γκoμεvάκι. Επειδή ερωτευτήκαμε αμέσως, στην αρχή φοβήθηκα πολύ αυτό το συναίσθημα. Το ξέραμε από την πρώτη στιγμή, όπως κι εκείνος. Στον πρώτο μήνα μου είπε “Θα σε παντρευτώ, δεν υπάρχει περίπτωση”».

Όσο για την ημέρα του γάμου της, αποκάλυψε: “Επιλέξαμε να είναι άνθρωποι που έχουμε κάνει παρέα, συγγενείς και πολύ στενοί φίλοι. Ήταν μια πολύ δική μας στιγμή. Εγώ δεν έχω περάσει πιο όμορφα στη ζωή μου από εκείνο το βράδυ και νομίζω πώς και ο Χρήστος το ίδιο. Φανταστικά. Ήταν όλοι ευτυχισμένοι. Χορεύαμε σαν τα κατσίκια, σαν παλαβοί. Έγινε χαμός. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα…”.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More