Η Νατάσσα Μποφίλιου μας δείχνει τις αδελφές της – Η ομοιότητά τους είναι απίστευτη!

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι αρκετέ ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Πρόσφατα, η αγαπημένη τραγουδίστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από το πρόσφατο σχετικά παρελθόν, στην οποία απεικονίζονται οι δύο πολυαγαπημένες αδερφές της.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, Νέλλη και Αναστασία ποζάρουν χαμογελαστές και η ομοιότητά τους με την δημοφιλή τραγουδίστρια είναι απλά απίστευτη.

“Οι πρωταγωνίστριές μου, το 2019… Οι αδερφές μου. Η ψυχή μου. Η μία, εδώ, νυφούλα ευτυχισμένη και η άλλη έτοιμη να μας χαρίσει το πρώτο μας ανιψάκι. Σήμερα όλη μέρα το είχα στο μυαλό μου σαν μια δύσκολη χρόνια αυτό το ’19 που φεύγει… Μέχρι που βρήκα στο κινητό μου αυτή τη φώτο… Οι άνθρωποί μας. Το μόνο που αξίζει να μετράμε μια τέτοια μέρα” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Η Νατάσσα έκανε το δικό της throwback στη χρονιά που πέρασε και μέσα από τον απολογισμό αυτό μάθαμε ένα πράγμα και μόνο, το πόσο λατρεύει την οικογένειά της και τις αδερφές της.

Read More

And More