Η νέα ζωή του Σταύρου Μαυρίδη – Ξέφυγε από τον εφιάλτη του αλκοόλ

Ο Σταύρος Μαυρίδης τον περασμένο Δεκέμβριο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και εισήχθη σε νευρολογική κλινική. Πλέον, ο ηθοποιός αισθάνεται πολύ καλύτερα κι ετοιμάζεται να παρουσιάση το βιβλίο του με τίτλο “Μέθεξη ονείρων”.

Φαίνεται πως ο Σταύρος Μαυρίδης ξέφυγε από τον εφιάλτη του αλκοόλ, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, αφού έχει πάρει και το εξιτήριό του. “Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω πάρει εξιτήριο, είμαι κοντά σε μία οικογένεια και περνάω καλά”, δηλώνει ο ίδιος στον Αλκίνοο Μπουνιά.

Ο “Φωτάρας” από τη σειρά τα εγκλήματα είχε συγκινήσει πολύ κόσμο με τα οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν και κακή κατάσταση. Ο ίδιος τονίζει στη συνέντευξή του στην εφημερίδα ότι ο “εφιάλτης” έχει περάσει. “Στο ποτό ήταν το πρόβλημα, αλλά τώρα είμαι καλά. Όταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα ασχοληθώ με την παρουσίαση του βιβλίου μου, που λέγεται “Μέθεξη ονείρων” και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια. Πρόκειται για ένα ποιητικό διήγημα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Σαλαμίνα”, εξηγεί ο Σταύρος Μαυρίδης.

Read More

And More