Η Nicole Kidman ποζάρει με την 18 μηνών κορούλα της!

Η 18 μηνών Faith στην αγκαλιά της διάσημης μαμάς της είναι το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar της Αυστραλίας. Η Nicole Kidman ποζάρει με την κορούλα της για το τεύχος Ιουνίου και φαίνεται πιο όμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ!

Μαμά και κόρη εντυπωσιάζουν! Η φωτογράφιση έγινε λίγη ώρα αφού η ηθοποιός έφτασε στο Σίδνευ, από το διάσημο φωτογράφο Will Davidson. Η αρχική ιδέα δεν ήταν να είναι οι μικρές της κόρες Sunday και Faith στις λήψεις. Όταν οι μικρές επισκέφτηκαν την μαμά τους στο σημείο, ο φωτογράφος τράβηξε κάποιες πόζες για το οικογενειακό album. Στη συνέχεια προέκυψε η ιδέα να μπει στο εξώφυλλο η Faith και η Αυστραλιανή ηθοποιός δεν αρνήθηκε.

Η Nicole εξήγησε στην συνέντευξή της στο περιοδικό τον λόγο που δέχτηκε να φωτογραφηθεί με την μικρή και πως αντιμετωπίζει την έκθεση των παιδιών της στα φώτα: “Θεωρώ πως δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς δε δείχνουμε τα πρόσωπά τους, είναι προστατευμένα. Νιώθω πως είναι ένας υπέροχος τρόπος να γιορτάσω το γεγονός ότι είμαι μαμά και είμαστε οικογένεια, ότι είναι οι κόρες μου και του Keith… μπορείτε να δείτε μόνο τα μαλλιά!”

Read More

And More