Η νικήτρια του Μεγάλου Διαγωνισμού DASH βρέθηκε…

O super διαγωνισμός του TLIFE και της εταιρίας DASH τελείωσε και έκανε το όνειρο της νέας χρονιάς πραγματικότητα για μια τυχερή. Η συμμετοχή ήταν τεράστια και καθημερινά δεκάδες αναγνώστριες δήλωναν συμμετοχή για να αλλάξουν ριζικά το σπίτι τους. Μπορεί οι συμμετοχές να ήταν χιλιάδες, όμως μόνο μία είναι η τυχερή που θα μεταμορφώσει την κουζίνα και όλο το σπίτη είναι η Παγώνα Διάμεση Στόγιου.

Η μεγάλη τυχερή από το Μαρούσι δεν μπορούσε να πιστέψει πως κληρώθηκε μεταξύ χιλιάδων για το δώρο. “Δεν μου κάνετε πλάκα! Έχω ένα σπίτι που είναι εδώ και 3 χρόνια γιαπί και δεν λεφτά να το τελειώσω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι δώρο είναι αυτό για μένα. Τόσο καιρό μένω στο υπόγειο” μας εκμυστηρεύτηκε η κα. Παγώνα.

Σύντομα η κα. Στόγιου θα έχει στο σπίτι της μία ολοκληρωμένη κουζίνα αξίας 8.500 € (έπιπλα κουζίνας αξίας 6.000 € και εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές από την εταιρία FRANKE αξίας 2.500 €), μία θωρακισμένη πόρτα από την εταιρεία PORTA NOVA, 4 εσωτερικές πόρτες laminate επίσης από την εταιρεία PORTA NOVA και ντουλάπες υπνοδωματίου από την εταιρεία DASH! Δώρα συνολικής αξίας 13.000 €! Η 58χρονη νικήτρια ανυπομονεί να φτιάξει το νέο της σπίτι και να μείνει εκεί, αφού όπως εξηγεί μένει σε δύο δωμάτια στο υπόγειο όπου έχει πολύ υγρασία.

Η μεγάλη νικήτρια λατρεύει το TLIFE και το παρακολουθεί καθημερινά διαβάζοντας άρθρα από όλες τις κατηγορίες!

Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δες όλες τις λεπτομέρειες!

Read More

And More