Η νικήτρια του next top model παλεύει με την ψωρίαση!

Η νικήτρια του next top model παλεύει με την ψωρίαση! | tlife.gr

Η CariDee English είναι η νικήτρια του 7ου κύκου του reality μοντέλων »America’s Next Top Model». To μοντέλο πάσχει τα τελευταία χρόνια από ψωρίαση και δίνει μάχη προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες από το πιο δύσκολο στάδιο της ψωρίασης όπου τα σπυριά κι οι κοκκινίλες, κάλυπταν το 70% του δέρματός της.

»Ήταν φριχτό. Το 70% της επιδερμίδας μου από την κορυφή ως τα νύχια ήταν καλλυμένα με την ψωρίαση και ήταν η πρώτη φορά που στα χέρια μου δεν έβλεπες καθόλου δέρμα. Νομίζουμε ότι το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άλλοι σε εμάς αλλά στην πραγματικότητα, τα πιο πολλά πράγματα τα κάνουμε με τα χέρια μας», δήλωσε η Caridee.

H οικογένειά της, θεωρούσε πως θα ήταν καλύτερα για εκέινη να άλλαζε καρίερα, όμως το μοντέλο πείσμωσε και δεν το έβαλε κάτω. »Η οικογένειά μου, ο Θεός να τους έχει καλά, προσπάθησε να με προστατέψει λέγοντάς μου να αλλάξω καριέρα. Ωστόσο εγώ μπήκα στο Next Top Model σαν το πρόβατο στη σφαγή, αλλά βγήκα νικήτρια και πλέον μπορώ να ζήσω το όνειρό μου».

Η Caridee ακολουθεί ειδική θεραπεία με ενέσεις και η κατάσταση του δέρματός της έχει βελτιωθεί πολύ.

Δες το βίντεο όπου μιλάει για το πρόβλημά της:

READ more