Η νικήτρια του TLIFE που κέρδισε ένα τραπέζι για 4 άτομα με φαγητό στα Σπιτάκια!

To TLIFE σου κάνει το τραπέζι! Και στέλνει εσένα και την παρέα σου για φαγητό στα Σπιτάκια.

Η μεγάλη νικήτρια που κέρδισε ένα τραπέζι για 4 άτομα με φαγητό για σήμερα Παρασκευή 28 Μαρτίου είναι η…

ΒΑΚΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

To live restaurant βρίσκεται στο Γκάζι Δεκελέων 24, σε έναν από τους πλέον πιο γνωστούς δρόμους της διασκέδασης.

Μια καινούρια πρόταση που θυμίζει ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες έκανε φέτος τα Σπιτάκια να ξεχωρίσουν… Το εκλεκτό φαγητό που χρόνια τώρα έχει κάνει ξακουστά τα Σπιτάκια, φέτος συνοδεύετε από ένα πρόγραμμα που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τις μεγάλες πίστες.

Ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Πέτρος Ίμβριος και η Ευδοκία μας διασκεδάζουν κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι παρακάμπτοντας την οικονομική κρίση. Έχοντας αφουγκραστεί την ανάγκη του κόσμου για επιστροφή στην παρεϊστικη διασκέδαση, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε!

Τα τρία μικρά χαριτωμένα χαμόσπιτα που έδωσαν την θέση τους σε ένα προσεγμένο χώρο διατηρώντας όμως στοιχεία της παράδοσης και αρχιτεκτονικής της εποχής, γεμίζουν ασφυκτικά.

Με 20-25 ευρώ/άτομο απολαμβάνεις τις γευστικές δημιουργίες της Μαμάς Ντίνας με τα χειροποίητα τηγανόψωμα,τις γεμιστές μελιτζάνες και την τηγανιτή φέτα με μέλι που αποτελούν μερικές από τις πολλές νοστιμιές που σερβίρονται στα “ΣΠΙΤΑΚΙΑ” υπό την καθοδήγηση του γνωστού σεφ Γιάννη Κακλή.

Όμως δε σταματούν εδώ,γιατί το κρασί ρέει άφθονο και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Η επιτυχία έχει την υπογραφή του επιχειρηματία Γιώργου Πλέστη, ο οποίος σχεδιάζει την συνέχεια του consept το καλοκαίρι σε χώρο της παραλιακής.

module

Read More

And More