Η Νικόλ Κότοβος μιλάει για την ακύρωση του γάμου της και τονίζει» Είμαστε καλά μαζί «

Η Νικόλ Κότοβος μιλάει για την ακύρωση του γάμου της και τονίζει» Είμαστε καλά μαζί « | tlife.gr

Μπορεί ο γάμος της να ακυρώθηκε, αλλά η Νικόλ Κότοβος διανύει την καλύτερη περίοδος της ζωής της στο πλευρό του αγαπημένου της Αχιλέα Βιγκόπουλου. Το ζευγάρι ζει τον έρωτα του αδιαφορώντας για τα τυπικά.

Η Νικόλ μίλησε στην εφημερίδα Real Life για την σχέση της με τον γνωστό επιχειρηματία, » Είμαστε καλά μαζί. Το πιο ωραίο πράγμα είναι να γνωρίσεις κάποιον που σου βγάζει τον καλύτερο σου εαυτό. Και εμείς το έχουμε βρει και είναι ωραίο. Βρίσκομαι σε μια καλή στιγμή της ζωής μου. Όσον αναφορά το γάμο, ήταν δύσκολο να τον οργανώσουμε σε τόσο λίγο χρόνο που είχαμε.» , διαψεύδοντας οριστικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει προχωρήσει σε μυστικό γάμο.

/

Στα επόμενα σχέδια της είναι και η δημιουργία οικογένειας,» Όταν πρωτοήρθα, δεν το σκεφτόμουν. Τώρα έχω μπει σε έναν τρόπο ζωής που το σκέφτομαι, αλλά αυτά έρχονται, δεν τα προγραμματίζεις!»

«Στην Αμερική πάντα αισθανόμουν ότι βρίσκομαι προσωρινά εκεί. Εδώ δεν το έχω. Αισθάνομαι πιο όμορφα στην Ελλάδα παρά τις δυσκολίες που περνάμε. Είχαμε μια δύσκολή χρονιά, αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα» , τόνισε η Νικόλ Κοτοβός που ήρθε στην Ελλάδα πριν τρία χρόνια και καταφέρει να στήσει την δική της επιχείρηση!

READ more