H ώριμη κοσμική Αθηναία, Νίνα από το “My style rocks” αποκαλύπτεται στο “Μαζί σου”! [video]

Η Νίνα Παπαϊωάννου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του “My style rocks“, όπου ξεχώρισε για το κομψό στιλ της και τον χαρακτήρα της. Η Νίνα μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι, όμως κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του παιχνιδιού. Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στον καναπέ της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου” και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Νίνα ανέφερε αρχικά, ότι μπήκε στο παιχνίδι ύστερα από παρότρυνση της 28χρονης κόρης της, όμως πάντα αγαπούσε τη μόδα. Η Νίνα είναι γόνος πρώην γενικού αντιπροσώπου γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας, επιχειρηματίας και διαθέτει και δικό της blog μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές ομορφιάς σε γυναίκες 40+.  Η επιχειρηματίας είναι η απόδειξη ότι το στιλ και η κομψότητα δεν σχετίζονται με τα χρόνια.

Η Νίνα γεννήθηκε στην Γερμανία και σε ηλικία 7 χρόνων ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε μόνιμα με τους γονείς. Σπούδασε μάρκετινγκ και για λίγα χρόνια δούλεψε στην επιχείρηση που ήταν και ο πατέρας της. Μάλιστα αποκάλυψε ότι μικρότερη είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, δουλειά που της άρεσε πολύ.

Είναι παντρεμένη 11 χρόνια με τον σύζυγό της, ο οποίος ενστερνίζεται απόλυτα τις απόψεις της για τη μόδα και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Όσον αφορά την απόφασή της να μπει στο “My style rocks”, ο σύζυγός της στάθηκε φυσικά στο πλευρό της.

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More