Η Ντίνα Νικολάου, πραγματοποιεί ένα μεγάλο όνειρό της!

Εξομολογείται στους φίλους των γεύσεων τα γαστρονομικά μυστικα της! Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής στο Yoleni’s flagship store φέρνοντας μας σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της κουζίνας.

Το πρώι και το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης η βραβευμένη σεφ υποδέχθηκε φίλους της δημοσιογράφους ταξιδεύοντας τους στο υπέροχο πλανήτη της κουζίνας της. Συγκινημένη αλλά και χαρούμενη για το νέο στοίχημά της δεν έκρυψε πώς: ” Στο καινούργιο μαγειρικό σπίτι μου στόχος είναι η επικοινωνία των φίλων που θα παρακολουθούν τα μαθήματα με όχημα τις αισθήσεις. Τον κυρίαρχο ρόλο θα τον έχει η γεύση αλλά θα σιγοντάρουν πο υπόλοιπες αισθήσεις.Στις μαγειρικές παρέες που δημιουργούνται στα yolenis cooking classes δε θα σταματάμε στη συνταγή και στις τεχνικές μαγειρικής, θα ανακαλύπτουμε τους ανθρώπους και τα προϊόντα που κρύβονται πίσω απ αυτά αλλά πάνω από όλα θα ψάχνουμε τους κωδικούς επικοινωνίας και θα γινόμαστε όλοι συνδαιτυμόνες σε ένα μεγάλο τραπέζι χαράς και αγάπης”.


Η ίδια με ανυπομονησία αναμένει τους φίλους της τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Yoleni’s όπου θα παρουσιάσει τέσσερα πιάτα για το πιο ξεχωριστό μενού της Πρωτοχρονιάς, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου να γευθούν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο brunch και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου να διδαχθούν τα μυςτικά των γεμιστών κέικ των Χριστουγέννων.

Read More

And More