Η Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στην Πιερία και μαθαίνει να φτιάχνουμε μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και πράσο!

Αυτή την Κυριακή, η Chef Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στον μυθικό νομό της Πιερίας! Μαγεύεται από την φύση και τη θέα του Ολύμπου…Βγαίνει για σεργιάνι στους δρόμους του Λιτόχωρου…

Μαθαίνει πώς γίνεται παραδοσιακά το ζυμωτό ψωμί στον Άγιο Δημήτριο.. Συναντά τον chef Ανδρέα Γάβρη για να δοκιμάσει μια εύκολη, γρήγορη και δημιουργική συνταγή με φακές & καβουρμά! Επισκέπτεται τον παραδοσιακό και γραφικό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα.

Δοκιμάζει αρνάκι με δενδρολίβανο στο φούρνο και χυλοπίτες με τυρί από ταχέρια του Θοδωρή Γαλανού.Κάνει μια γλυκιά στάση για να γευθεί εκμέκ κανταΐφι και λεμονότουρτα από την χρυσοχέρα Φωφώ.



Τέλος, επιστρέφει στην Αθήνα γεμάτη έμπνευση και μας προτείνει: μανιτάρια γεμιστά με σπανάκι και πράσο, γλυκόξινο μοσχαράκι με κρεμμύδια & ρύζι μπασμάτι και τιραμισού με κράνα Ολύμπου

Περισσότερα την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ στις 20:00

Read More

And More