Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η νέα παρουσιάστρια του Mega!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η νέα παρουσιάστρια του Mega! | tlife.gr

Αφού πήρε το βάπτισμα του πυρός ως παρουσιάστρια αρχικά καλύπτοντας τα παρασκήνια του «Dancing with the stars» και στην συνέχεια παρουσιάζοντας την δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ , «Χτύπα Ξύλο», η Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτασε η ώρα να μας πείσει για το ταμπεραμέντο της ως παρουσιάστρια, αναλαμβάνοντας χρέη οικοδέσποινας σε τηλεοπτικό πρόγραμμα πρώτης γραμμής.

Σήμερα στο γεύμα που παρέθεσε ο γενικός διευθυντής προγράμματος του Mega Λοίζος Ξενόπουλος στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε πως η Ντορέττα όντως είναι η νέα παρουσιάστρια του καναλιού και από Οκτώβρη θα την δούμε να παρουσιάζει το «Music School», κάτι το οποίο άλλωστε σας είχα μαρτυρήσει κι εγώ λίγες μέρες πιο πριν μέσα από τα Media του TLIFE.

Η Ντορέττα ,λοιπόν, είναι η οικοδέσποινα του σόου και με την… βούλα, ενώ ακόμα δεν έχει κλείσει η κριτική επιτροπή, πλην του Γιώργου Θεοφάνους που είναι γνωστό πως θα βρίσκεται σε μία από τις τρεις καρέκλες που θα στηθούν. Για τις άλλες δύο σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι μεταξύ άλλων φλερτάρει και με την Ελενα Παπαρίζου, αλλά και με την Demy!!!

READ more