Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΙ | tlife.gr

Μετά το παρκέ του «Dancing», η Ντορέττα Παπαδημητρίου φορά και πάλι το πιο λαμπερό της χαμόγελο και ετοιμάζεται να εισβάλλει στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Η νέα τηλεοπτική χρονιά θα βρει την γνωστή ηθοποιό στο κανάλι του Φαλήρου, όπου και θα παρουσιάζει την εκπομπή , «Χτύπα Ξύλο», για την οποία άλλωστε ήδη σας έχω μιλήσει μιας και τα ευχάριστα μαντάτα μας τα είχε ανακοινώσει η ίδια μέσω twitter πριν από περίπου είκοσι μέρες.

Σήμερα ,όμως, έφτασε και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού :

«… «Χτύπα ξύλο’’ θα λέει η Ντορέττα Παπαδημητρίου από τον Σεπτέμβριο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μία νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η ηθοποιός και θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή «Χτύπα ξύλο» θα ασχολείται με την πρόληψη και αποφυγή των παιδικών ατυχημάτων.

Στόχο έχει να ενημερώσει και εκπαιδεύσει τους γονείς με “διασκεδαστικό” τρόπο. Θα παρουσιάζει τα επικίνδυνα σημεία σε όλους τους χώρους όπου μπορεί να δραστηριοποιείται ένα παιδί. Θα αναλύει τα συχνότερα ατυχήματα και θα προτείνει μέτρα προστασίας στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο ταξίδι, και όπου αλλού κινούνται τα παιδιά. Η παρουσίαση των θεμάτων γίνεται με άμεσο τρόπο και χιούμορ με τη βοήθεια σκηνών από αναπαράσταση, με συνεντεύξεις ειδικών και με συζητήσεις στο πλατό ανάμεσα στη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον πολιτικό μηχανικό με ειδίκευση στην παιδική ασφάλεια Δρ. Δημήτρη Γιαννακάκη.

Μόνιμοι συνεργάτες της εκπομπής η παιδοψυχολόγος- ψυχολόγος Δρ. Ασπασία Πάσπαλη και ο παιδίατρος Δρ. Άγης Τερζίδης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Στάγκος…»

READ more