Interview!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο TLIFE: Γιατί δεν θέλει να μιλάει για τα ερωτικά της, η σχέση με τους γιους της και οι Roomies

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έχει στόχους και καταφέρνει να τους πετυχαίνει όποιοι κι αν είναι αυτοί! Ταλαντούχα ηθοποιός, παρουσιάστρια, μανούλα, όμορφη γυναίκα και με ένα κορμί από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα της ελληνικής showbiz!

Φέτος τη Ντορέττα Παπαδημητρίου την απολαμβάνουμε στις Roomies στο Μega μαζί με την Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη και η χημεία των τριών κυριών φαίνεται να ταιριάζει πολύ! Η Ντορέττα, μιλάει σήμερα στο TLIFE, για τα μυστικά της διατροφής της, τη γυμναστική που της έχει χαρίσει το υπέροχο κορμί της και αποκαλύπτει αν είναι αυστηρή μαμά με τους δυο γιους της! Γιατί δεν θέλει να μιλάει για τα ερωτικά της; Και τι απ΄όσα έχουν γράψει για εκείνη την έχει στεναχωρήσει;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που λαχταράς να κάνεις μόλις τελειώσει ο εφιάλτης της πανδημίας;

Για αρχή θέλω να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα, τους συγγενείς και τους φίλους μου. Να αγκαλιαστούμε και να περάσουμε λίγες ανέμελες στιγμές. Και μετά θέλω, όσο όσο τίποτε άλλο, να βγω έξω και να ακούσω ζωντανή μουσική. Να χορέψω και να νιώσω πάλι ελεύθερη.

Ποια κυρία σε εκνευρίζει περισσότερο από τις ROOMIES;

Δεν με εκνευρίζει καμία. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο, η συγκατοίκηση μας θα ήταν δύσκολη και σίγουρα προβληματική. Έχουμε μία πολύ ισορροπημένη σχέση με τα κορίτσια. Μέσα από τη διαφορετικότητα μας έχουμε ταιριάξει και η μία συμπληρώνει την άλλη. Μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα, έχουμε βρει όμως κοινό κώδικα επικοινωνίας και περνάμε πολύ όμορφα.

Ποια αποφασίζει για το περιεχόμενο της εκπομπής;

Ασχολούμαστε και οι τρεις το ίδιο. Φυσικά, συζητάμε με την αρχισυντάκτρια μας, την Τζούλια Χρηστίδου και τους δημοσιογράφους της εκπομπής πριν καταλήξουμε στη σκαλέτα. Κάνουμε πολύ συχνά σύσκεψη, ανταλλάσσουμε ιδέες, αναλύουμε τα όσα έχουν γίνει και βρίσκουμε συνεχώς τρόπους να βελτιωνόμαστε.

Ποιον καλεσμένο ονειρεύεσαι να φιλοξενήσετε;

Θα ήταν ωραίο να φιλοξενούσαμε κάποιον από το εξωτερικό. Για παράδειγμα τον Brad Pitt. Ναι, θεωρώ πως και η Κατερίνα και η Μαρία θα συμφωνήσουν μαζί μου όταν διαβάσουν τη συνέντευξη (γέλια)

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες και ένιωσες όταν έμαθες ότι η Κατερίνα κόλλησε κορονοιό;

Ανησύχησα πολύ! Και για την Κατερίνα και για εμάς, διότι είχαμε έρθει όλοι σε επαφή. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα μας που ήταν αρνητικά, εστιάσαμε ακόμα περισσότερο στην Κατερίνα, στο να είναι καλά και να μην το περάσει πολύ βαριά. Της τηλεφωνούσα συνεχώς. Χαίρομαι που το ξεπέρασε και επέστρεψε κοντά μας.

Ποια εκπομπή δεν αντέχεις να βλέπεις φέτος στην τηλεόραση;
Όταν δεν αντέχω να δω μία εκπομπή, απλά δε θα τη δω. Έχουμε επιλογή εμείς οι τηλεθεατές και λέγεται τηλεκοντρόλ, μπορούμε απλά να αλλάξουμε κανάλι.

Γιατί δεν σου αρέσει να μιλάς για τα ερωτικά σου και την προσωπική σου ζωή;

Δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι στα προσωπικά μου, θέλω να τα κρατάω για εμένα και να τα διαφυλάττω. Επίσης, δε θεωρώ ότι έχει κάποια αξία για τον κόσμο να μάθει το τι κάνω εγώ. Έχουν σίγουρα σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούν.

Σε έχει στεναχωρήσει κάτι που έχουν γράψει ή πει για σένα δημόσια;

Είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά και είναι λογικό πως έχω ακούσει πολλά πράγματα που με έχουν στεναχωρήσει, τουλάχιστον στιγμιαία. Τίποτε όμως από όλα αυτά δεν με επηρέασε πάρα πολύ για να το κουβαλήσω μέσα μου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του και είναι σεβαστό. Ο τρόπος με τον οποίο την εκφράζει όμως χαρακτηρίζει αποκλειστικά τον ίδιο, όχι εμένα. Όταν λέγονται πράγματα που δεν έχουν βάση και σχέση με την πραγματικότητα, δεν ασχολούμαι διότι δε θέλω να τους δώσω μεγαλύτερη αξία από όσο τους αναλογεί. Για ένα και μόνο πράγμα θα στεναχωριόμουν πραγματικά, αν μιλούσε κάποιος για τα παιδιά μου.

Έχεις μια υπέροχη σχέση με τους γιους σου. Σε ποια περίπτωση η μαμά Ντορέττα τους μαλώνει;

Με τα παιδιά μου έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση που στηρίζεται στο σεβασμό, το διάλογο και την αλήθεια. Είναι ελεύθεροι να λένε την άποψή τους, τα θέλω τους, να επιχειρηματολογούν και να ασκούν και τη δική τους κριτική. Είμαι αυστηρή σε θέματα που αφορούν τη συμπεριφορά και τη συνέπεια. Θέλω τα αγόρια μου, να είναι καλοί άνθρωποι, να σέβονται και να είναι κύριοι. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους (αναφορικά με το σχολείο) και να μην τεμπελιάζουν. Σε αυτές τις δύο περιπτώσεις γίνομαι πιο αυστηρή. Είναι ελάχιστες όμως οι φορές που έχει χρειαστεί να πάρω αυτόν το ρόλο.

Τα μυστικά της διατροφής σου για το τέλειο κορμί σου! Πόσες ώρες την ημέρα γυμνάζεσαι;

Προσέχω τη διατροφή μου αλλά δεν κάνω υπερβολές, ούτε καταπιέζομαι. Μέτρον άριστον. Τρώω ό,τι επιθυμώ αλλά όχι σε μεγάλες ποσότητες και αυτός είναι ένας τρόπος και να μην στερούμαι τίποτα αλλά και να διατηρώ το βάρος μου. Επίσης, γυμνάζομαι περίπου 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Η γυμναστική με βοηθάει πολύ και στη ψυχολογία μου. Μπορεί κάποιες φορές να ξεκινάω με βαριά καρδιά μετά όμως το ευχαριστιέμαι πολύ. Οφείλουμε να μας φροντίζουμε. Η γυμναστική σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή είναι ένας τρόπος να δείξουμε σεβασμό στον εαυτό μας.

 

Read More

And More