Η οικογένεια Kardashian έρχεται στην Ελλάδα! Μάθε τα πάντα για τις διακοπές τους στη Μύκονο

Στο νησί των ανέμων έρχονται σήμερα οι αδελφές Kardashian και αποτελούν ήδη το βασικό θέμα συζήτησης στα σοκάκια της Μυκόνου. Οι διάσημες Αμερικανίδες αποφάσισαν να κάνουν ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα μας και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα στο κοσμοπολίτικο νησί.
Το TLIFE σου εξασφάλισε πληροφορίες για την επίσκεψή τους στη χώρα μας και φωτογραφίες από τις πολυτελέστατες βίλες που θα μείνουν. Αξίζει να αναφέρουμε βέβαια, οι διάσημες τηλεπερσόνες δεν έρχονται στη χώρα μας μόνο για διακοπές, αλλά και για να κάνουν μερικά γυρίσματα για το reality που πρωταγωνιστούν, το “Keep up with the Kardashians”.

/

Όπως αποκάλυψε στο TLIFE άνθρωπος που βρίσκεται στη Μύκονο, οι άνθρωποι της παραγωγής του show έχουν έρθει από χθες στη χώρα μας, ελέγχοντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την άφιξή τους στις πολυτελείς βίλες της κας Μίνας Καραγιάννη στην περιοχή Αλεομάνδρα της Μυκόνου!

Η γνωστή οικογένεια και τα 45 μέλη των τηλεοπτικών συνεργείων που θα τη συνοδεύουν θα παραμείνουν στο νησί για δέκα ημέρες περίπου, έχοντας το Αιγαίο στα πόδια τους.

Το TLIFE επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Κουσαθανά που ανέφερε τα εξής: “Περιμένουμε σήμερα, εκτός απροόπτου την άφιξη των αδελφών Kardashian με ιδιωτικό lear jet στη Μύκονο. Η άφιξη τους είναι προγραμματισμένη για σήμερα, εκτός και αν αλλάξει κάτι και έρθουν αύριο. Οι διάσημες Αμερικανίδες θα μείνουν περίπου 10 μέρες στο νησί και θα κάνουν εδώ γυρίσματα για την εκπομπή τους. Το συνεργείο και οι άνθρωποι της παραγωγής έχουν ήδη φθάσει από χθες στη Μύκονο”.

Η πρωτοβουλία για το ταξίδι τους και τη διαμονή στη Μύκονο ανήκει στο Ελληνοαμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο (HACT) και η υλοποίησή της γίνεται σε συνεργασία με την MTC GROUP και το Δήμο Μυκόνου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστεί η διάσημη οικογένεια “Keeping up with the Kardashians” προβάλλεται απο το δίκτυο “E! Entertainment” του Ομίλου NBC/Universal και προσεγγίζει 85 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ και πάνω από 600 εκατομμύρια δέκτες διεθνώς.

Πάρε μια γεύση από τη βίλα που θα μείνουν:

Read More

And More