Η οικογένεια της Peaches Geldof χαμογελά ξανά σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατό της – Φωτογραφίες

Σχεδόν ένα χρόνος έχει περάσει από την ξαφνική απώλεια της Peaches Geldof, της κόρης του Sir Bob Geldof και της Paula Yates. Το όμορφο μοντέλο “ακολούθησε” την τραγική μοίρα της μητέρας της, καθώς έφυγαν από τη ζωή με τον ίδιο τρόπο, από υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών.

Η Peaches Geldof, “έφυγε” στις 7 Απριλίου του 2014, αφήνοντας πίσω της τον σύζυγό της Thomas Cohen, που πια μεγαλώνει μόνος του τα δύο τους μικρά αγοράκια.

Για καιρό ο διάσημος μουσικός πατέρας της, δήλωνε ότι αισθάνεται ένοχος για τον θάνατό της, καθώς “ως πατέρας ξεκάθαρα κάπου απέτυχα”. Ο φωτογραφικός φακός ωστόσο, τον απαθανάτισε να χαμογελά ξανά κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με τον γαμπρό του, τα δύο εγγονάκια του Astala και Phaedra και την κόρη του Pixie, στο Λονδίνο.

Η ζωή όλων τους άλλαξε ραγδαία πριν από έναν χρόνο κι εκείνοι προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ από τον χαμό της Peaches Geldof. Όλοι όμως παρέμειναν εξαιρετικά ενωμένοι στην προσπάθεια τους τα μικρά παιδιά της αδικοχαμένης Peaches να μεγαλώσουν χωρίς να τους λείψει τίποτα.

Read More

And More