Η οικογένεια της Red Bull μεγάλωσε και το γιόρτασε! Δες φωτογραφίες

H Red Bull έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να γιορτάζει αφού είχε νέες αφίξεις… Από σήμερα κυκλοφόρησαν τρία νέα προϊόντα (RedEdition με γεύση cranberry, BlueEdition με γεύση blueberry και SilverEdition με γεύση lime) και αυτά ήταν η αιτία του χθεσινοβραδινού μεγάλου πάρτυ στην περιοχή του Ελληνικού!

/

Η βραδιά είχε πολλή μουσική, ενέργεια, καλή διάθεση και φυσικά… τις νέες γεύσεις του προϊόντος που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Φίλοι της Red Bull Hellas, πλήθος εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν ενθουσιώδες παρών στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ελληνικό για να απολαύσουν τη νέα αυτή έκπληξη! Τον παλμό εκτόξευσαν στα ύψη, οι DJ Thodoris Triantafillou και Cj Jeff.

Το παρών μεταξύ πολλών διασήμων έδωσαν, ο Θοδωρής Μαραντίνης με τον Παύλο Σταματόπουλο, o Φοίβος, ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του, ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, η Κρυσταλλία, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο Γιώργος Σατσίδης, οι Rec, η Αθηναϊδα Νέγκα με τον σύντροφό της, η Ελευθερία Ελευθερίου κ.α

Δες φωτογραφίες

/

/

/

/

/

Read More

And More