Η οικογένεια του Michael Jackson μιλά για το θάνατο του βασιλιά της ποπ!

Για την μητέρα του Michael Jackson, η φράση “ο καιρός γιατρεύει τα πάντα” φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς η ίδια συνεχίζει να νιώθει το ίδιο έντονα την απώλεια του γιού της. “Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω να το ξεπεράσω”, είπε η μητέρα του βασιλιά της pop στην εκπομπή της Oprah!

Την οικογένεια του θρύλου της pop φαίνεται πως φιλοξένησε στην εκπομπή της η διάσημη παρουσιάστρια Oprah Winfrey, καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό. Η μητέρα του τραγουδιστή μίλησε για το χαμό του γιού της, λέγοντας πως η μέρα του θανάτου του ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής της. “Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Κάθε μέρα κάθε στιγμή, μου λείπει όλο και περισσότερο“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εκτός από την μητέρα του, όμως, στην εκπομπή εμφανίστηκαν και τα παιδιά του Michael. O 13χρονος Prince, η 12χρονη Paris και ο 8χρονος Blanket νιώθουν την απουσία του πατέρα τους. Η Paris, μάλιστα, διηγήθηκε μια ιστορία με τον πατέρα της: “Κάποια στιγμή πήγαμε στο Las Vegas και είχαμε κάτσει στην ταράτσα του σπιτιού και τρώγαμε Snickers και πίναμε αναψυκτικά“. Η ίδια, μάλιστα, όταν την ρώτησε η Oprah τι της λείπει περισσότερο από τον μπαμπά της απάντησε: “Τα πάντα!”.

Τέλος, ο πατέρας του Michael Jackson παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι κακοποιούσε τα παιδιά του. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Joe Jackson ομολόγησε ότι έδερνε τα παιδιά του με ένα λουρί, δικαιολογώντας μάλιστα τις πράξεις του. “Δεν μετανιώνω αυτό που έκανα. Τα κράτησε μακριά από την φυλακή και τα έκανε σωστούς ανθρώπους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δες το video από το Oprah show:

Read More

And More