Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη καλεί όλο τον κόσμο στα σαράντα

Τα αδέλφια και οι στενοί φίλοι του Παντελή Παντελίδηδιαψεύδουν πληροφορίες για “πριβέ” μνημόσυνο και καλούν, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, όλους να δώσουν το παρών στο μνημόσυνο της Κυριακής. Επιθυμία των γονιών του τραγουδιστή είναι να έχουν δίπλα τους στη Νέα Ιωνία όσους αγάπησαν και δεν ξεχνούν το παιδί τους.

Συγκλονίζει και το κάλεσμα του αδελφού του Τριαντάφυλλου που γράφει στο Facebook για την παραμονή του μνημοσύνου στις 26 Μαρτίου “βάζουμε τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε Πίνω από ‘κει ψηλά για σένα, δυνατά για να φτάσει η φωνή μας κοντά του”.

Και πάλι μέσω facebook, σύμφωνα με την εφημερίδα, άλλο μέλος του στενού του περιβάλλοντος της οικογένειας Παντελίδη γράφει “όποιος θέλει μπορεί την Κυριακή 27 Μαρτίου να παραβρίσκεται στην ακολουθία για το μνημόσυνο. Όποιος πραγματικά αγαπάει τον Παντελή μπορεί να έρθει ελεύθερα”.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια περιμένει να συμπληρωθεί η δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα με τα πορίσματα των πραγματογνώμων, το πόρισμα της αρμόδιας ιατροδικαστού, τις καταθέσεις και τα στοιχεία της Πυροσβεστικής.

Read More

And More