Η οικονομική κρίση μας πάει… συναυλία!

Η παράσταση ”Thriller live” είναι μία από τις πιο σπουδαίες μουσικές παραστάσεις και είναι αφιερωμένη στον βασιλιά της ποπ, Michael Jackson. Αυτή θα είναι η πρώτη παράσταση που θα ρίξει τις τιμές στα εισιτήρια της για να μπορέσουν όλοι να την παρακολουθήσουν και να αλλάξει η διάθεση τους αφήνοντας στην άκρη τις μαύρες σκέψεις, της οικονομικής κρίσης.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση θεάτρου Badminton για την μείωση των τιμών στα εισητήρια της παράστασης “Thriller Live”:

“Το Θέατρο Badminton συμπάσχοντας με την οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά κυρίως όλων των πολιτών, αποφάσισε να κάνει κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει τη διάθεση όλων μας.

Αλλάζει τις τιμές των παραστάσεων του Thriller Live!, σε γενική είσοδο 25€ και σπουδαστικό στα 20€ για όλες τις παραστάσεις, τόσο στη Θεσσαλονίκη (1-6 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής), όσο και στην Αθήνα (9-28 Ιουνίου, στο Θέατρο Badminton).

Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη διάθεση του κόσμου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλουςνα απολαύσουν το Υπερθέαμα – Πάρτι της Χρονιάς και κυρίως να κλείσουμε τη θεατρική σεζόν με το μήνυμα ότι τα Θέατρα πρέπει να είναι γεμάτα με κόσμο και ενθουσιασμό!

Θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ότι παρότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθούν τα έξοδα της μεγάλης αυτής παραγωγής με αυτές τις τιμές, καμία “έκπτωση” δεν γίνεται, ούτε από την πλευρά της παραγωγής, ούτε στη διάρκεια και τους συντελεστές της παράστασης. Το υπερθέαμα αφιερωμένο στον Michael Jackson, που έρχεται στην Ελλάδα ένα χρόνο μετά το θάνατο του βασιλιά της ποπ, είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που σήμερα σπάει ταμεία στο West End του Λονδίνου και παρουσιάστηκε στο Μόναχο, το Βερολίνο, τη Ζυρίχη, τη Στοκχόλμη και τόσες ακόμη πόλεις της Ευρώπης με τιμές εισιτηρίων 60, 80€ ή και ακριβότερα.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Γι’ αυτό λοιπόν, αγοράστε τώρα τα εισιτήριά σας και εξασφαλίστε τις καλύτερες θέσεις.

Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ticketnet.gr στο 210 88 40 600 για να ενημερωθούν για τις πολλές δυνατότητες αλλαγής των εισιτηρίων τους.”

Read More

And More