Η Ολίβια Γαβρίλη εξομολογείται μετά την μάχη με τον κορονοϊό: “Η τέταρτη εγκυμοσύνη μου είναι η δυσκολότερη μέχρι τώρα, όμως…”

Η Ολίβια Γαβρίλη διανύει τους τελευταίους μήνες της τέταρτης εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της! Η γνωστή δημοσιογράφος και blogger πριν από λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπη με τον κορονοϊό, αφού παρά το γεγονός ότι τηρούσε ευλαβικά κάθε μέτρο βρέθηκε θετική στον απειλητικό ιό.

Μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς της, η Ολίβια Γαβρίλη επέστρεψε στους γνώριμους ρυθμούς της. Λίγες εβδομάδες πριν τη γέννηση του μωρού της, η ίδια αποκαλύπτει μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram ότι η τέταρτη εγκυμοσύνη της είναι σίγουρη η δυσκολότερη απ’ όλες. Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της έγραψε:

“31 εβδομάδων και 1 ημέρας: η τέταρτη εγκυμοσύνη μου είναι σίγουρα η δυσκολότερη μέχρι τώρα, όμως και πάλι όλα κυλούν καλά και νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για αυτό… Φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικές οι γιορτές για όλους μας. Για κάποιους, βέβαια, θα είναι και πολύ δύσκολες. Ας βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί τον συνάνθρωπό του!”.

Read More

And More