Η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη στηρίζει το No Finish Line της Αθήνας!

Η καταπληκτική Κατερίνα Στεφανίδη, το κορίτσι που εκτοξεύθηκε στα ουράνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επι κοντώ, είναι η Μεγάλη Πρέσβειρα του No Finish Line της Αθήνας.Η Στεφανίδη στηρίζει τον μεγαλύτερο διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα που θα γίνει για πρώτη φορά και στην Ελλάδα και με μήνυμα της καλεί όλους τους Έλληνες να πάρουν μέρος στη διοργάνωση.

«Ελάτε να τρέξουμε και να περπατήσουμε μαζί για το Παιδί! Κάθε χιλιόμετρο μετράει…» λέει στο video μήνυμα της και ενώνει τις δυνάμεις της, μαζί με τον επίσης Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, για το No Finish Line της Αθήνας.

Το No Finish Line είναι αγώνας ευαισθητοποίησης και προσφοράς, όπου μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλει, για όσες φορές θέλει, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλει και για όση διάρκεια θέλει, μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Kανάλι στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρει χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα, στην Ενωση «Μαζί για το Παιδί».

MΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η βασική ιδέα του No Finish Line είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, τα έσοδα του NFL Athens θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί». Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Read More

And More