Η ώρα του… τηλε-απολογισμού για τον Σπύρο Σούλη !

Η αλήθεια είναι πως η φετινή χρονιά δεν μπήκε… “Με το δεξί” στην ομώνυμη εκπομπή του ΑΝΤ1 ! Βλέπετε, ο Σπύρος Σούλης μπορεί να σήκωσε με απίστευτη όρεξη τα μανίκια και να έπεσε με τα μούτρα στην δουλειά και να τα κατάφερε τελικά να δημιουργήσει άκρως εντυπωσιακές εκπομπές σε απαλές ριαλιτο-αποχρώσεις ,όμως, η AGB είχε απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα άλλη άποψη και έτσι δεν γέλασε πλατιά, ούτε μία Τετάρτη στον Σπύρο !

Αποτέλεσμα; Οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης παραλίγο να στοιχίσουν πολύ ακριβά στην εκπομπή, η οποία αρχικά αποφασίστηκε να κοπεί και να ξανά βγει στον αέρα του χρόνου (σχετικά σας είχα γράψει άλλωστε πριν απο περίπου ένα μήνα…). Ομως, τελευταία στιγμή, οι διοικητικοί του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πριν την στείλουν… αδιάβαστη, να της δώσουν πρώτα μία δεύτερη ευκαιρία, αλλάζοντάς την μέρα και ώρα προβολής.

Ετσι, ο Σπύρος Σούλης την γλιτώνει για την ώρα φθηνά, πολύ φθηνά απο του πέλεκη τα δόντια και από την Παρασκευή 11 Μαρτίου, θα βγαίνει στον αέρα, στις 10 το βράδυ. Μάλιστα, με αφορμή αυτή την τηλε-μετακόμιση, το κανάλι είπε να κάνει και τον… απολογισμό του και για πέρσι, αλλά και για φέτος.

Ο απολογισμός των δύο σεζόν της εκπομπής με αριθμούς, έχει ως εξής…
27 οικογένειες (81 άτομα συνολικά) απέκτησαν από ένα ολοκαίνουργιο σπίτι

124 άτομα δούλεψαν για να ‘μεταμορφωθεί’ το κάθε σπίτι καλύπτοντας 2330 τ.μ. εσωτερικών χώρων και 821 τ.μ. εξωτερικών χώρων.

Έφτιαξαν από την αρχή:


58
κρεβατοκάμαρες, 38 παιδικά δωμάτια (που περιείχαν 47 παιδικά κρεβάτια), 36 μπάνια, 27 κουζίνες, 27 σαλόνια – τραπεζαρίες

Γέμισαν τα σπίτια με:

1622 έπιπλα, 810 διακοσμητικά, 689 γλάστρες

Χρησιμοποίησαν μεταξύ άλλων:


1110
φύλλα γυψοσανίδα

25
τόνους σοβά

324 μέτρα σωλήνα

1980
τ.μ. ξύλινα δάπεδα

972
τ.μ. πλακάκια μπάνιου

7560 λίτρα χρώμα

Read More

And More