Η οργή των Κυπρίων καλλιτεχνών για την Άντζελα Δημητρίου!

Την έντονη ενόχλησή τους για την απόφαση της Άντζελας Δημητρίου να κάνει μια σειρά από εμφανίσεις στα Κατεχόμενα εξέφρασαν οι επώνυμοι μέσα από το twitter της.
Μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημεριανή Μελέτη” η γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε πως “Η μουσική δεν έχει σύνορα”, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που την θέλουν να εμφανίζεται στα Κατεχόμενα και προκαλώντας την οργή πολλών καλλιτεχνών.
Έξαλλη με την απόφασή της Άντζελας Δημητρίου, η Ευρυδίκη έγραψε στο λογαριασμό της: “Κάποιος να την μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. ΝΤΡΟΠΗ!!! 200,000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6,000 Νεκροί… η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα… Είμαι έξαλλη!!!!! Εννοείται ότι δεν θα της επιτραπεί η είσοδος από την ελεύθερη Κύπρο. θα την κάνει από Τουρκία και τότε, θα πρέπει να της απαγορεύσουν την είσοδο σε οποιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος συμπεριλαμβανομένης κ της Ελλάδας!!!”.

Το ίδιο και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος επεσήμανε: “Είπαμε, άλλο η ανεπίσημη επίσκεψη και άλλο πράξη αναγνώρισης του ψευδοκράτους. Άλλο να επισκεφτείς τα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ αφού η Κυπριακή Κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης. Και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος”.

Τέλος, το ίδιο ενοχλημένη είναι και η Βαλάντω Τρύφωνος, η οποία έγραψε: “Να πει και κάποιος στην κ. Δημητριου ότι η J.Lo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν και απολογήθηκαν!!!”.

Read More

And More