Η Π. Τρικαλιώτη εξομολογείται: Έναν μήνα πριν μείνει έγκυος, ένα γράμμα από το Λονδίνο “πιστοποιούσε” πως δεν μπορεί να κάνει παιδί!

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη μίλησε στην εφημερίδα το “Πρώτο Θέμα” και έδωσε μαθήματα ζωής και αισιοδοξίας. Η ηθοποιός που αυτή την περίδο παίζει έναν πολύ απαιτητικό ρόλο αποκάλυψε το πόσο ριζικά άλλαξε τη ζωή της, ο ερχομός της κόρης της.

Η ίδια με απόλυτη ειλικρίνα παραδέχτηκε πως έναν μήνα πριν μείνει έγκυος έλαβε ένα γράμμα απο το Λονδίνο που “πιστοποιούσε” πως δεν μπορεί να κάνει παιδί. “Από τον πρώτο κιόλας χρόνο της γνωριμίας μας δρομολογήσαμε το παιδί και ήταν τότε που ανακάλυψα ότι κάτι τέτοιο φάνταζε, για ‘μενα, ανέφικτο. Ακόμη και σήμερα οι γιατροί σκίζουν τα χαρτιά τους με ό,τι συνέβη. Να φανταστείς ότι ένα μήνα πρωτού μείνω έγκυος είχα πάρει ένα έγγραφο από το Λονδίνο που επιβεβαίωνε ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Και ήταν τότε που έπαθα κατάθλιψη, αλλά ευτυχώς για λίγο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είχα μείνει έγκυος”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Έτσι, ο ερχομός της μικρής ήταν δώρο για εκείνη και τον αγαπημένο της Θανάση Δόση και όταν σταμάτησε το θέατρο για να δώσει προτεραιότητα στην εγκυμοσύνη της δεν ενοχλήθηκε καθόλου. “Το παιδί αλλάζει όλες σου τις προτεραιότητες είναι εκεί και δεν το νοιάζει αν έχεις θέατρο. Αρρώτησε και πρέπει να το πας στον γιατρό”, σημείωσε.

Τέλος, η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε πόσο πολύ τυχερή είναι που έχει στη ζωή της τον συγκεκριμένο σύντροφο. “Με προσέχει με νοιάζεται αν είμαι καλά και είναι δοτικός. Εξαρχής αυτός ο άντρας ήταν για ‘μένα”.

Read More

And More