Η Πάμελα Άντερσον χώρισε, 12 μέρες μετά τον γάμο της!

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή η είδηση ότι η Pamela Anderson, παντρεύτηκε με τον Τζον Πίτερς σε μια ιδιωτική τελετή που οργανώθηκε στο Μαλιμπού και αυτός ήταν ο 5ος γάμος για την εκρηκτική ηθοποιό!

Η Πάμελα δήλωσε χθες βράδυ στο Hollywood Reporter ότι εκείνη και ο 74χρονος παραγωγός χώρισαν καθώς θέλουν λίγο χρόνο χωριστά για να αξιολογήσουν και να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Η Πάμελα και ο Τζον ήταν ζευγάρι πριν 30 χρόνια, χώρισαν και τα ξαναβρήκαν πριν λίγο καιρό. Ο γάμος τους που έγινε μυστικά πριν λίγες μέρες τελείωσε πριν καλά καλά πάρουν στα χέρια τους το επίσημο έγγραφο του!

Ο Τζον Πίτερς γνωρίστηκε για πρώτη φορά με την Πάμελα Άντερσον στη βίλα του Playboy του Χιου Χέφνερ τη δεκαετία του 1980 και προσπάθησε να αποθαρρύνει τη νεαρή τότε ηθοποιό, ηλικίας 19 ετών, να ποζάρει για το διάσημο περιοδικό, προκειμένου να αφιερωθεί σε μια «σοβαρή καριέρα».

Η 52χρονη σήμερα Πάμελα Άντερσον έχει παντρευτεί με τους αστέρες της ροκ Τόμι Λι και Κιντ Ροκ και πρόσφατα ήταν ζευγάρι με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Αντίλ Ραμί, μέχρι τον οδυνηρό χωρισμό τους το περασμένο καλοκαίρι.

Όπως φαίνεται 12 μέρες επίσημης συμβίωσης, ήταν αρκετές για το ζευγάρι για να πάρει την απόφαση να χωρίσει!

Read More

And More