Η Παναγιώτα Βλαντή εφ’ όλης της ύλης…

Η ίδια παρακολουθεί περισσότερο τα πρωινά και λιγότερο συχνά εκπομπές μαγειρικής, προκειμένου να μαθαίνει νέες συνταγές, αλλά δεν παρακολουθεί κάποιο από τα τούρκικα σίριαλ. Ωστόσο δεν τα καταδικάζει, σεβόμενη τους τηλεθεατές που τα παρακολουθούν πιστά.
 
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην εκπομπή
”Just the two of us” και δήλωσε ότι την παρακολουθεί, χωρίς να έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο ζευγάρι, τονίζοντας, όμως, ότι εκτιμά ιδιαίτερα την προσπάθεια της Μαρίας Μπεκατώρου.

Όπως αποκάλυψε στο TV ΈΘΝΟΣ, το άγχος που είχε μέχρι να ξεκινήσει η σειρά ”Το Νησί”, καθώς κι ότι έκανε πολλές συζυτήσεις με τους ηθοποιούς που παίρνουν μέρος εκεί.

Χαρακτήρισε τη δουλειά που έχει γίνει “πολύ καλή, ακριβή, προσεγμένη… και θέλαμε να σκίσει” και δήλωσε ότι η ίδια η σειρά ” δικαιώνει τους ηθοποιούς”.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι ανησυχεί για το μέλλον της ίδιας, αλλά και των άλλων ηθοποιών, αφού σίριαλ στην τηλεόραση δεν γίνονται πια, αλλά και το θέτρο δεν πηγαίνει καλύτερα.

Δεν απορρίπτει τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή της, αρκεί αυτό να μην γίνει υπό πίεση και άγχος.

Δεν πήρε θέση σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, αφού όπως είπε, καταπολεμά ακόμα την ακμή.
Κλείνοντας τη συνέντευξή της, είπε
: “Είναι τιμή μου που ψηφίστηκα ως η πιο ωραία γυναίκα της 20ετίας… Δεν το έχω συνηθήσει στην καθημερινή μου ζωή να με αποκαλούν σέξι και ωραία.Όλοι θέλουμε να σε λένε καλή ηθοποιό αλλά και το σέξι δεν μας χαλάει. “
 

Read More

And More