Η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα τους στο TEATRO! Φωτογραφίες

Έχοντας ενώσει τις φωνές τους στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης, όπου σημείωσαν ρεκόρ προσέλευσης κοινού αποσπώντας τα πιο θετικά σχόλια , η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης συνεχίζουν την επιτυχία τους και στην Αθήνα, σεβόμενοι πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας!

Από την Παρασκευή 19 Ιουνίου , το πλήρως ανακαινισμένο TEATRO υποδέχεται ένα εξαιρετικό δίδυμο σπουδαίων καλλιτεχνών που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο γνωστό νυχτερινό κέντρο η συνέντευξη τύπου, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα των Πάολα και Νίκου Κουρκούλη.

«Ο χώρος μας είναι πολύ μεγάλος και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τις απαιτούμενες αποστάσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα να χορέψουν οι πελάτες στη σκηνή. Μπορούν να χορέψουν στο τραπέζι τους. Η πίστα θα είναι μόνο για τον καλλιτέχνη. Μάσκες, γάντια, συσκευασμένα προϊόντα, αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι. Είναι όλα επιμελώς μελετημένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρκούλης στο Live News.

«Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε την ίδια ψυχολογία. Όλοι ήμασταν στο σπίτι μας αναγκαστικά. Αλλά όλοι έχουμε την ανάγκη να επανέλθουμε στη ζωή που είχαμε. Ο ελληνικός λαός είναι λίγο απαίδευτος σε αυτή την κατάσταση. Ο Έλληνας δεν είναι ούτε Γερμανός ούτε Ελβετός να αντέξει τόσο σκληρά μέτρα», ανέφερε ακόμη η Πάολα στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δες φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου:

ΠΑΟΛΑ- ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ, η χημεία μεταξύ τους αποτυπώνεται επί σκηνής σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με καθηλωτικές ερμηνείες, μεγάλες επιτυχίες, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και κοινά στιγμιότυπα που εντυπωσιάζουν!

Μαζί τους : ο Παναγιώτης Τσαφαράς, η Courtney Parker, η Άλεξ Μαντή, ο Σταμάτης Χουχουλής, η Τραϊάνα Ανανία, και ο Dj Ζαφείρης Λογοθετίδης.

Read More

And More