Η Πάολα τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στα «Πρέσπεια»! [video]

Η Πάολα τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη στα «Πρέσπεια»! [video] | tlife.gr

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ακούστηκαν ποικίλα σχόλια για την εμφάνιση της Πάολα στα Πρέσπεια 2019 και την επιλογή της από τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης να ερμηνεύσει τα τραγούδια του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, η γνωστή τραγουδίστρια όμως ανέβηκε με πάθος στη σκηνή και αποθεώθηκε από το κοινό.  Η Πάολα εμφανίστηκε στο μουσικό φεστιβάλ στη Φλώρινα φορώντας ένα λευκό μακρύ φόρεμα και έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στη σκηνή.

Μια από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς, ήταν όταν με συγκίνηση ερμήνευσε το εμβληματικό τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη, «Θα σημάνουν οι καμπάνες». Περήφανος στο πλευρό της ο πατέρας της κόρης της Φώτης Ζαγλοπίτης ανέβασε στα social media στιγμιότυπα από τη βραδιά.

«Φεστιβάλ Πρεσπειών 2019…Ορχήστρα ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ…ερμηνευτές ΠΑΟΛΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ…!!! Ίσως η μεγαλύτερη μουσική στιγμή της @paola_official__ …(μέχρι την επόμενη φυσικά…)», έγραψε γεμάτος περηφάνια.

Η συμμετοχή της Πάολα στα Πράσπεια ήταν αναμφίβολα μια έκπληξη, αλλά η γνωστή τραγουδίστρια ήταν  το πρόσωπο που επέλεξε η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης για να «ντύσει» με τη φωνή της τις μουσικές του μουσικοσυνθέτη, στον Άγιο Αχίλλειο, στο νησάκι της Μικρής Πρέσπας. Μεταξύ των ερμηνευτών ήταν ο Βασίλης Λέκκας και η Έλενα Φερεντίνου.

 

READ more