Ι. Παπαζήσης: “Έχω ζητήσει δυο φορές από συντροφό μου να κάνει έκτρωση!”

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μίλησε χωρίς φόβο και πάθος για τις κρυφές πτυχές της προσωπικής του ζωής. Ομολογεί ότι αποφάσισε δυο φορές με συντροφό του να μην κρατήσουν το παιδί που περίμεναν, παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει “χασίς” και αναρωτιέται αν έχει ξεπεράσει τα όρια του αλκοολισμού.

Ο ίδιος αποκαλύπτει στο περιοδικό “ΕΓΩ!” ότι είναι μοναχικός άνθρωπος, δεν έχει πολλούς φίλους στην Αθήνα και νιώθει τυχερος που έχει δουλειά παρά την κρίση.
Μιλώντας για την εφηβεία του εξομολογείται ότι μικρός ήταν “sex machine” και ότι του αρέσει να κάνει σεξ με τις πρώην του. “Μου αρέσει πολυ περισσότερο το σεξ με τις πρώην μου παρά με τις νυν”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έτυχε στο παρελθόν να μείνει κάποια σύντροφός του έγκυος και αποφάσισε μαζί της να μην κρατήσουν το παιδί, ο ηθοποιός αποκαλύπτει: “Έχει συμβεί δύο φορές, δυστυχώς. Ήμουν 23 χρονών. Είναι κάτι στενάχωρο για ‘μένα. Είναι άσχημο και πολύ σκληρό. Ήμαστε μικροί, όμως και είχαμε άλλες προτεραιότητες”. Παρόλα αυτά, στο αν ο ίδιος θέλει να γίνει κάποια στιγμή πατέρας, δηλώνει το εξής: “Θέλω να κάνω. Δεν θα το επιδιώξω στην παρούσα φάση, αλλά, αν ήμουν τώρα με μια κοπέλα και έμενε έγκυος, νομίζω ότι θα της έλεγα να το κρατήσει”.
Τέλος για τον αλκοολισμό και τα ναρκωτικά, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά: “Μέχρι να δω τους “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη, που έκανε ένα σχετικό αφιέρωμα, θα σου έλεγα “όχι”. Βλέποντας την εκπομπή, όμως, δεν σου κρύβω ότι αναρωτήθηκα τι συμβαίνει, γιατί πραγματικά το έχω “τσούξει” αρκετά. Μου αρέσει το ποτό. Δεν πιστεύω ότι είμαι αλκοολικός” και συνεχίζει: “Έχω δοκιμάσει χασίς, αλλά δεν μου “είπε” τίποτα. Ήταν κάτι καθαρά περιστασιακό”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί

Read More

And More