Η παράσταση… αρχίζει για την κόρη της Madonna!

Η Lourdes, πρωτότοκη κόρη της βασίλισσας της ποπ, πέρασε την πόρτα του δημόσιου κολλεγίου LaGuardia, στο Μανχάταν, την Τετάρτη. Ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο για τη νεαρή Lourdes, ομως δεν φάνηκε να έχει άγχος.

Έφτασε στο σχολείο, συνεπής στην ώρα της, στις 8 το πρωί. Αφού συνομίλησε με μερικούς φίλους κι αγκάλιασε εγκάρδια κάποιους άλλους, πέρασε την πόρτα του σχολείου! Η Lourdes σύμφωνα με δημοσίευμα, παρακολουθεί μαθήματα στο Τμήμα Θεάτρου που θεωρείται από τα καλύτερα της Νέας Υόρκης.

Η νεαρή αντιλήφθηκε το φωτογραφικό φακό, όμως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για την πρώτη της μέρα στο σχολείο, και ακολούθησε τους συμμαθητές της. Αν και οι φωτογράφοι περίμεναν να δουν στο σχολείο και τη βασίλισσα της ποπ, εκείνη δεν εμφανίστηκε!

Κάποιοι από τα παιδιά που φοιτούν στο ίδιο σχολείο μίλησαν για την Lourdes. Μερικοί ήταν ενθουσιασμένοι που η κόρη της αγαπημένης τους τραγουδίστριας είναι συμμαθήτριά τους, ενώ κάποιοι άλλοι είπαν ότι είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα. Βέβαια, υπήρξαν και οι μαθητές που δήλωσαν πως δεν θέλουν να γίνουν φίλοι της!

Read More

And More