Η παρουσιάστρια του Alpha θηλάζει τον γιο της στο… κομμωτήριο! [pic]

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική, αλλά και την προσωπική ζωή. Η παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, η οποία πριν δύο μήνες μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Η όμορφη Χριστιάνα είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος και μια στοργική μανούλα, η οποία προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο και να τον αφιερώσει στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος αυτός είναι αρκετά περιορισμένος το τελευταίο διάστημα, κάποια πράγματα γίνονται ταυτόχρονα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και χθες το απόγευμα, όταν η ίδια βρέθηκε στο κομμωτήριο για να περιποιηθεί λίγο τα μαλλιά της. Ενώ, λοιπόν, εκείνη χτενιζόταν, παράλληλα θήλαζε τον γιο της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Ανδρέας, καθώς οι μητρικές υποχρεώσεις δεν της άφηναν περιθώρια.

«Άλλοι δουλεύουν, άλλοι χτενίζονται και άλλοι τρώνε… ο καθένας μας κοιτάει τη δουλειά του #momslife #mommy», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι η απόδειξη πώς… μια γυναίκα όλα τα μπορεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164