Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει giveaway… όλα της τα ρούχα! Τι συνέβη;

Μια σειρά instastories δημοσίευσε, το βράδυ της Πέμπτης, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας στους followers της το πρόβλημα με το οποίο ήρθε αντιμέτωπη μετά το τέλος των διακοπών της. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να ξεπακετάρει τις βαλίτσες της, μετά από αρκετό καιρό, προκειμένου να πλύνει και να τακτοποιήσει ξανά τα ρούχα της στις ντουλάπες. Ωστόσο, δεν υπολόγισε το μέγεθος της δουλειάς που μαζεύτηκε, με αποτέλεσμα επί τέσσερις ώρες να βάζει πλυντήρια και να διπλώνει ρούχα.

Ο λόγος για την Κάλια Ελευθερίου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από του “Θαλασσόλυκους“, ενώ φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Η ίδια έδειχνε να έχει πελαγώσει και να μην ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, αποφάσισε να σταματήσει την διαδικασία του συμμαζέματος και για να βγει από τη δύσκολη θέση να κάνει… giveaway όλα της τα ρούχα. Κάτι τέτοιο, προφανώς, δεν ισχύει. Θέλοντας να διακωμωδήσει την όλη κατάσταση, λοιπόν, η νεαρή παρουσιάστρια έκανε αυτή τη δήλωση με έντονη δόση χιούμορ.

Άραγε η Κάλια να κατάφερε να συμμαζέψει τα πράγματά της;

Read More

And More