Η περιπέτεια του Γιώργου Λιάγκα στα χιόνια! [pic,vid]

Χωριστές διακοπές από την Φαίη Σκορδά και τους γιους του έκανε αυτά τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Λιάγκας και πέρασε μεγάλη περιπέτεια στα χιόνια. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν συνόδευσε την εν διαστάσει σύζυγό του Φαίη Σκορδά με τους γιους τους στο Κιλκίς και βρέθηκε με τους φίλους του στον Παρνασσό.

Όπως ήδη γνωρίζεις οι δυο παρουσιαστές αποφάσισαν να κάνουν χωριστά διακοπές με την Φαίη να χαλαρώνει με τα αγόρια στο Κιλκίς τα Χριστούγεννα, και τον Γιώργο Λιάγκα να φεύγει τις επόμενες μέρες για την Πρωτοχρονιά, ταξίδι με τον μεγάλο του γιο, τον Γιαννάκη. Και κάπως έτσι ο Γιώργος Λιάγκας έφυγε με τους φίλους του για τα χιόνια και πέρασε μεγάλη λαχτάρα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ο παρουσιαστής και οι φίλοι του πήραν τα τζιπ τους και έφυγαν για off road διαδρομές στον Παρνασσό. Ήθελαν μάλιστα να πάνε σε μια από τις κορυφές στον Παρνασσό, αλλά αλλιώς τα υπολόγιζα και αλλιώς έγιναν τα πράγματα. Βλέπεις το ένα από τα τζιπ έπεσε σε ανάχωμα και κώλυσε στο χιόνι… Το άλλο αυτοκίνητο έπρεπε να το τραβήξει και όλη αυτή η περιπέτεια κράτησε για ώρα.

Και τελικα κολλησαμε…

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις


Ο Γιώργος όμως, δεν έχασε το κέφι τους και ανέβασε video στο Instagram με όλα όσα έγιναν στα χιόνια.

Περναμε ή κολλαμε???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Read More

And More