Ι. Πηλιχού: “Με ενοχλεί να βλέπω τον σύντροφό μου σε ερωτικές σκηνές!”

Η Ιωάννα Πηλιχού που είναι ένα από τα φαβορί του “Dancing on Ιce” μίλησε για τον σύντροφο της, τη ζήλεια και το γάμο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο show χορού στον πάγο και στον παρτενέρ της Αντρι, δηλώνοντας πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία.

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στη συνέντευξή της στο “Πρωινό Ant1” ότι ο αγαπημένος της είναι ο ηθοποιός Σαράντος Γεωγλερής, με τον οποίο είχε πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση “Τρομεροί Γονείς”. “Κάναμε το ζευγάρι εκεί και στις πρόβες προέκυψε να γίνουμε κανονικό ζευγάρι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση ποιος ζηλεύει πιο πολύ απο τους δυο, όταν υπάρχουν ερωτικές σκηνές στο θέατρο ή στην τηλεόραση, η Ιωάννα εξομολογήθηκε: “Εγώ ενοχλούμαι πιο πολύ από εκείνον… Παρόλο που είναι η δουλειά μας αυτή, όταν βλέπεις να αγγίζουν τον σύντροφο σου ή να τον φιλάνε δεν σου πολύ αρέσει.”
Ενώ, στο αν ζηλεύει όταν ο σύντροφος της βγαίνει με τους φίλους του απάντησε: “Δεν είμαι αγχωτική -τι, πώς και τα λοιπά- θα γίνει κουβέντα. Να πω και την αλήθεια επειδή και το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο βγαίνουμε σπάνια κι εγώ κι εκείνος έξω”.
Τέλος στην ερώτηση της Σίσσυς Χρηστίδου αν σκέφτονται με τον σύντροφο της να προχωρήσουν σε γάμο και παιδιά η ηθοποίος είπε: “Είμαι πολύ κατα του γάμου… Και το να έχω εγώ ένα δικό μου παιδί μου φαίνεται τρομερή δέσμευση. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες για το τι θα γίνει σε μερικά χρόνια, αλλά προς το παρόν δεν μου έχει βγει καθόλου η επιθυμία του γάμου.” τόνισε.

Read More

And More