Η Πηνελόπη Πλάκα για την ερωτική της ζωή: “Δεν παίζω σε διπλό ταμπλό”!

Νέος έρωτας στη showbiz ανάμεσα στην ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα και το συνάδελφό της Κώστα Αποστολάκη. Η νεαρή ηθοποιός που κάνει πρόβες μαζί με τον Αποστολάκη για μια νέα κωμωδία που θα ανεβάσουν μαζί στο θέατρο, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει παράλληλη σχέση και με τον Κωστή Μαραβέγια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο ηθοποιούς σε τρυφερές στιγμές σε κοινή τους έξοδο. Με τις φήμες να τη θέλουν ακόμη στην αγκαλιά του τραγουδοποιού Κωστή Μαραβέγια, πολλοί αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει. Η ίδια είχε απαντήσει στον Πέτρο Κωστόπουλο και το “Πρωινό moy” χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει αν είναι μαζί με τον Κώστα Αποστολάκη. «Είναι πολύ άσχημο να αναφέρονται πηγές οι οποίες δεν είναι πολύ καλά διασταυρωμένες, γιατί αναφέρθηκαν κάποια πράγματα άτοπα, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους αν θέλουν να την κάνουν. Δεν θα ήθελα να το κάνω πιο συγκεκριμένο»! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το βίντεο.

Τώρα όμως η Πηνελόπη θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: “Με τον Κωστή (Μαραβέγια) δεν είμαστε μαζί εδώ και καιρό, αλλά παραμένουμε φίλοι. Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω μια νέα σχέση, αν δεν είχα τελειώσει με την προηγούμενη. Αναρωτιέμαι πως γράφουν τέτοια πράγματα” δηλώνει φανερά ενοχλήμενη, όπως διαβάζουμε στην Real Life.

Για το νέο της ειδύλλιο με τον Κώστα Αποστολάκη αρκείται στη δήλωση πως είναι πολύ καλά και περνούν πολύ χρόνο μαζί αφού δουλεύουν για το θεατρικό έργο του Αιμίλιου Κοέν “Δεν πετάω, δεν πετάω” που ανεβαίνει αυτές τις ημέρες στο θέατρο Αθηνά.

Read More

And More