Η πιο κοντή μητέρα του κόσμου γέννησε τρία παιδιά!

Συγκλονίζει η ιστορία της πιο μικρόσωμης γυναίκας στον κόσμο που έχει γεννήσει τρια παιδιά και προσπαθεί να κάνει ακόμη περισσότερα. Ο λόγος για την 36χρονη Stacey Herald, η οποία είναι η πιο μικρόσωμη μητέρα στον κόσμο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η γυναίκα πάσχει από μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται “ατελής οστεογένεση” και έχει εμποδίσει το σώμα της να αναπτυχθεί κανονικά. Η 36χρονη έχει μεγάλη ευαισθησία στους πνέυμονες και τα κόκαλά της. και οι γιατροί την είχαν συμβουλέψει να μην προσπαθήσει να κάνει παιδιά γιατί μια εγκυμοσύνη θα μπορούσε να της στοιχήσει τη ζωή.

Η ίδια αψηφώντας τις υποδείξεις των γιατρών έφερε στον κόσμο τρία παιδιά και δηλώνει έτοιμη να κάνει και άλλα. Η Stacey και ο σύζυγός τους είναι πολύ χαρούμενοι για την οικογένειά τους.

Ωστόσο, τα δυο από τα τρία παιδιά φαίνεται πως έχουν κληρονομήσει την ασθένεια της μητέρας τους και παρουσιάζουν προβλήματα στην ανάπτυξή τους. Το τελευταίο της παιδί, παρόλο που δεν γεννήθηκε με κάποιο σπασμένο κόκαλο, όπως είναι συνηθισμένο σε αυτές τις περιπτώσεις, αρρώστησε σοβαρά όταν ήταν 17 ημερών, αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η οικογένεια της Stacey Herald!

Read More

And More