Η πιο παχιά έφηβη: Ζυγίζει 254 κιλά!

Αν ρωτήσεις τα περισσότερα κορίτσια ηλικίας 17 ετών τι όνειρα έχουν για το μέλλον, οι περισσότερες θα έλεγαν ότι θέλουν να γίνουν τραγουδίστριες, ηθοποιοί, διάσημες! Όμως, για την έφηβη Georgia από την Μεγάλη Βρετανία τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Θέλει απλώς να γίνει κανονικός άνθρωπος!

Είναι μόλις 17 ετών και παρόλα αυτά δεν μπορεί να βγει από το σπίτι της, δεν μπορεί να περπατήσει και υποφέρει από φρικτούς πόνους στη μέση. Και όλα αυτά γιατί ζυγίζει 254 ολόκληρα κιλά!

Η τραγική ιστορία της Georgia
Ήταν δύο χρόνια πριν όταν η Georgia απασχόλησε πολλές εκπομπές στα βρετανικά μέσα εξαιτίας της παχυσαρκίας της. Τότε, παρόλο που ζύγιζε 10 κιλά λιγότερο, ήταν η πιο παχύσαρκη έφηβη σε ολόκληρη τη χώρα. Πολλοί από αυτοί που έμαθαν την τραγική της ιστορία έσπευσαν να την βοηθήσουν και μεταξύ άλλων της προσφέρθηκε μια υποτροφία προκειμένου να πάει σε ένα weight loss camp (κάτι σαν κατασκηνώσεις για παχύσαρκους με σκοπό την απώλεια βάρους). Η Georgia αμέσως το επισκέφτηκε και μάλιστα κατάφερε να χάσει 90 ολόκληρα κιλά. Φεύγοντας, όμως, από το πρόγραμμα αντί να συνεχίσει να προσέχει την διατροφή της ξεκίνησε να καταναλώνει ξανά τεράστιες ποσότητες junk food, να πίνει λίτρα αναψυκτικού και να μην κινείται καθόλου!

Αυτή είναι η εικόνα της Georgia όταν κατάφερε να χάσει 90 κιλά

Και αυτή είναι η εικόνα της Georgia σήμερα, μόλις δύο χρόνια μετά!

Ποιος φταίει. Τι λέει η μητέρα της
Η Georgia ζει σε ένα μικρό σπίτι σε επαρχιακή πόλη της Μεγάλης Βρετανίας μαζί με την 55χρονη μητέρα της Lesley και τον 76χρονο πατριό της Arthur. Σύμφωνα με την Daily Mail που επανέφερε το θέμα στη δημοσιότητα, αυτό που ευθύνεται για την κατάσταση της παχύσαρκης έφηβης είναι η έλλειψη παιδείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Παρόλο που ο πατριός της αναρώνει από καρκίνο στους πνεύμονες, τόσο η Georgia όσο και η μητέρα της καπνίζουν πολλά, πολλά τσιγάρα μέσα στο σπίτι!

Και παρόλο που κάποιος θα περίμενε η μητέρα να αναλάβει τις ευθύνες για την κατάσταση της κόρης της, η πρώτη επιμένει να αποποιείται των ευθυνών και να… τηγανίζει τόνους πατάτες και να παραγγέλνουν burger σε τεράστιες ποσότητες καθημερινά! Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά λέει: “Δεν μπορώ να ελέγχω κάθε μπουκιά της κόρης μου!”.

Από την άλλη, η Georgia συμμερίζεται την άποψή της. “Η μητέρα μου φυσικά και δεν φταίει για την κατάστασή μου. Όλα ξεκίνησαν όταν έχασα τον πατέρα μου σε ηλικία περίπου 10 ετών. Τότε ξεκίνησα να τρώω πολύ. Όταν έτρωγα δεν ένιωθα πόνο ή θλίψη και το έκανα όλο και συχνότερα”.

Βέβαια, οι φωτογραφίες της Georgia από την πολύ μικρή της ακόμη ηλικία δείχνουν άλλα πράγματα. Δείχνουν ένα παχύσαρκο μωρό που προφανώς δεν τρεφόταν σωστά. Και σε εκείνη την ηλικία, τουλάχιστον, η ευθύνη είναι όλη της μητέρας της.

Σήμερα, η Georgia είναι 17 ετών και ζυγίζει 254 ολόκληρα κιλά! Δεν μπορεί να περπατήσει, δεν έχει τα μπροστινά της δόντια και δεν βγαίνει από το δωμάτιό της παρά μόνο για να φάει! Το μόνο που εύχεται από την ζωή της είναι να γίνει μια μέρα κανονική. “Για τους άλλους το να είσαι κανονικός είναι βαρετό! Για μένα όμώς είναι όνειρο ζωής!”.

Read More

And More